måndag 5 oktober 2015

Listverk profiler

Listverk i ulike profiler og fargebehandlinger. Vi har listverk i serier med fot-, karm- og taklist, og lister til de fleste behov. Stort utvalg av listverk fra kvalitets leverandører.


Gulvlister, taklister, utforinger og mye mer. Riktig listverk bidrar til å understreke og fremheve særpreget i din bolig – listverket.

I tillegg til en mengde profiler finnes det også taklister for spesielle behov. Har du valgt riktige lister ? Det er ferdig, men det mangler lister , sier mange som har pusset opp. Nå er det på tide å gjøre det ferdig.


Se vårt utvalg av over standardprofiler på listverk. På grunn av ulike fraktkostnader kan prisene variere mellom butikkene. Velg byggevarehus for å se lagerstatus og korrekt pris.

Lister brukes mye av leverandører av innredninger, både for boliger og alle andre typer bygninger. Lister og profiler brukes også ved montering av . Enkelte lister er helt spesifikke i. Byggern har et rikt sortiment av lister. Det vanligste er furulister og et mindre. Velg mellom våre mange stilarter, bredder, tykkelser og profiler - og velg . Profilerte taklister finnes i ulike dimensjoner og profiler.


Stilfulle lister som passer til mange ulike stilarter i ditt interiør. Fagprofil kan tilby et av Europas absolutt mest omfattende sortiment av lister og profiler for montering på alle typer gulvmaterialer. Vårt sortiment omfatter mer . Det er mange som kan levere gamle profiler , se etter snekkerverksteder, høvlerier og enkelte sagbruk.


Og listverk og profiler fra eldre bygninger har blitt restaurert og gått inn i vårt . Dette gjør oss til den mest velassorterte leverandøren på markedet. Profiler og dimensjoner matcher i stor grad utvalget til karmlist. Dørsettene leveres i flere profiler , både malt og ubehandlet.


Vi fører listverk fra Haave Listhøvleri og skaffes i eik, valnøtt, merbau og bøk, i mange profiler og dimensjoner.

Fotografier, grafikk, mønster eller tekst på listverk. For glatt listverk uten profiler kan alternativt benyttes forenklet gjæring. Listene kappes rett, og monteres i 90º vinkel mot hverandre. Alternativt kan det kan det .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg