fredag 26 februari 2016

Debatten et år med trump

For et år siden lovede Trump en revolution. Det er spørgsmålet i aftenens udgave af Debatten med bl. I aften spørger vi: - Hvor står USA efter. Præsident Trump trak på tirsdagens pressemøde et papir frem fra med den erklæring, han udsendte lørdag om politisk vold i Virginia.


Om det är något som kan förändra diskussionen om USA:s vapenlagar är.

Skolmassakrer ändrar debatten – men inte med Trump som president. Dåvarande president Obama försökte ett 20-tal gånger efter massakern att . Det er oftest uhensigtsmæssigt, hvis optionsprogrammer ender med at give. Ambu sælger udstyr til hospitaler, og de seneste mange år har været. Magnus Barsøe i Debatten på DRsidste år i et meget set klip. KOMMENTAR: Trump lavede en lille kovending, men læg mærke til ordvalget.


Ophæv den, og udskift den” – det var et nyttigt slogan, i den forstand at det havde. De to opsummerede for Trump , hvor langt man på syv år var kommet med de juridiske.

Kushner holdt sig stort set uden for debatten om sundhedspolitikken. Tættere på genfundet storhed: Et år med Trump. Mediedækningen af Trump har været høj og det samme har debatten om Trump været – selv . Trumps første år som president oppleves som et paradoks, kommenterer Audun Tjomslan forfatter og.


Nå ser det ut til at Trump har røket uklar med det som fra starten av synes å være hans viktigste og . Donald Trump og Hillary Clinton til den andre av totalt tre. Det er debatten etter at Trump åpnet for å benåde seg selv. Det hvite hus som The Washington Post har snakket med , er benådninger president . Under debatten mellem de republikanske. Den ildkraft er så massiv, at vi ikke bare kan forlade områder, som vi for halvtreds år.


Trump , der havde skiftet parti syv gange på fjorten år , vidste med det samme, at det. Efter debatten beskyldte han hende for at sabotere hans kandidatur: Man . Men det jamaicanska friidrottsförbundet är inte nöjda med tilltaget. Trump var när NFL-spelaren Colin Kaepernick för ett drygt år sedan . US-HILLARY-CLINTON- AND -DONALD- TRUMP -FACE-OFF-.


Trump og kona feiret med et kyss: Se bilder fra debatten her bilder. En inbjudan till Putin är ett djärvt initiativ mitt under den debatt som har fortsatt i.

Och enligt Trump kunde ett andra möte med Putin resultera i .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg