onsdag 17 februari 2016

Spärrfärg colorama

Välkommen till vår färgavdelning. ALLA HAR EN FAVORIT KULÖR, VI HAR ALLA. Här hittar ni ett brett kvalitetssortiment från Alcro, Jotun och Ideo.


Spärrfärg - tapeter, färg - färghandlare, golv, väggfärg, kakel, takfärg, verktyg, boråstapeter, byggvaror, klinker, kök. Colorama Färghandeln i Strängnäs AB. Helmatt och tvättbar uretanalkydbaserad spärrfärg för renovering av sot-, nikotin- och vattenskadade eller andra nedsmutsade ytor inomhus. SADOLIN SPÄRRFÄRG SPÄRRGRUND SADOLIN IN VIT. Midun Förseglingsfärg är en oljebaserad spärrfärg för inomhusbruk.


Den spärrar effektivt genomslag av sot, nikotin, fett, vattenskador och annan typ av smuts. Det är en kombinerad grund och spärrfärg för just paneltak osv. Den innehåller en kvistlack. Marknadens bästa vattenbaserade spärrfärg.


Kryssisolera din träpanel för bästa resultat. Hej igen Om det är sotigt kan du lägga en spärrfärg för att det inte ska slå igenom t ex . Ja tycker att folk som tror man får bra färg och täckförmåga hos rusta som hos en färghandlare som tex colorama mm får skylla sig själv. Spärrfärg , Spackel, tapet, Glasfiberväv, Lasyr, Fernissa, Golvfärg, linoljefärger, Akrylfärger,.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg