torsdag 25 februari 2016

Varför grundfärg inomhus

Funderar på det där med grundfärg inomhus. Ska måla hela huset (på gips). Jag har redan målat tvättstugan och då behövdes det lager med . Nej, grundfärg är inte utspädd vanlig färg.


En färg består av fyra huvudkomponenter : lösningsmedel, bindemedel, pigment och fyllnadsmedel.

De vanligaste underlagen vid målning inomhus är väggar, tak, snickerier, element. Glöm inte det viktiga underarbetet som är direkt avgörande för resultatet. Hos Beckers Färg hittar du grundfärg av hög kvalité för olika ytor inomhus. Invändig Linoljefärg Grund är en traditionell linoljebaserad grundfärg för invändig målning.


SNICKERIGRUND SWINGCOLOR VIT 1L. Fyllig grundfärg främst för tidigare omålade väggar och tak. Minskar underlagets sugning och ger snabbare fylliga och jämt täckan.

Det viktiga när man grundmålar med grundfärg är att underlaget är fast och fritt från stoft. Gör rent och förbehandla med grundfärg från Alcro. Anledningen till att det är bra att grundmåla med grundfärg är att underlagets yta inte suger åt . Våra väggprodukter är snabbtorkande färger för målning inomhus på väggar av . Grundfärg använder du helst på omålade ytor på väggar och tak.


Vit Grund används som grundfärg inomhus på obehandlat sugande underlag. Ottosson Linoljefärg Antikvit inomhus. Grundmåla för ett bättre slutresultat. Användningsområde, Snickerier.


Färgen är fyllig, lätt att måla med och . Köp online och få snabba leveranser och fri frakt. Så här målar du dina snickerier inomhus. På snickerier inomhus är vanliga skador gamla spikhål, nötningsskador på hörn.


Kvistlack och grundfärg i botten. Slipstrykningsfärg är en vattenburen linoljealkydemulsion avsedd som en grundfärg inomhus.

Borsta bort löst sittande smuts. Om ytan är kraftigt nedsmutsad . Det här är en grundfärg för hårda ej sugande ytor. Den har mycket god vidhäftning och en bra ut- flytningsförmåga.


I första hand är produkten för ytor inomhus.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg