fredag 26 februari 2016

Vejret dmi

DMI udfører, indsamler og bearbejder meteorologiske klimatologiske og oceanografiske. I aften og nat mest tørt og først stedvis klart vejr , senere mere skyet. Vejret ser ud til at blive tørt og solrigt, men et lavtryk kan også give regn til . I weekenden holder hedebølgen en pause, men midt i næste uge vender den tilbage - med hidtil uset styrke. På onsdag bliver det så varmt i . Men ikke desto mindre skulle .

Det skyldes ifølge DMI , at et højtryksområde ligger så godt som fast over. DMI om næste uge: Det sker igen. Samtidig bliver det lidt fugtigt i vejret , så det kan gå hen og blive ret hårdt, siger . Det viser sig også med vejret den 2. Solskinnet og det varme vejr , der har præget denne sommer, fortsætter resten af skolernes sommerferie. DMI har netop offentliggjort en ny . Lørdag formiddag udsendte DMI en varsel om risiko for voldsomt vejr.


Få den seneste vejrudsigt for vejret i København med prognoser for de næste timer eller kommende døgn fra TV Vejret.

Næste uge byder hovedsageligt på varmt vejr med en del sol. Ifølge DMI ser det ud til at børnenes skoleferie bliver god. Badevandet er varmere end normalt. Læs alt om vejret dage frem. Skovlunde vejrudsigt fra DMI.


Vejrdata bliver sendt til DMI Borgervejr hvert 10. Middelvind fra Vejret i Langesø, Temperatur fra Vejret i Langesø. Fugtighed fra Vejret i Langesø, Nedbør . Særligt første uge af skolernes sommerferie forventes at byde på sommerligt vejr med sol og varme. DMI : Så iskoldt bliver vejret. Rigtigt vintervejr kan ramme Nordjylland.


Det bliver hundehamrende koldt, ifølge prognosen fra DMI. Det varme, tørre og solrige vejr ser ud til at fortsætte siger DMI en ny månedsprognose. Danmarks Meteorologiske Institut meddelte i går, at søndag godt kunne gå hen og blive temmelig våd med lokale skybrud. DMI varsler risiko for skybrud over Fyn i perioden fra tirsdag eftermiddag til tirsdag aften klokken 22.


LIVE vejr i Silkeborg, døgns vejrudsigt fra egen vejrstation. Der er risiko for, at der lokalt kan falde .

Få opdaterede vejrudsigter på dmi. DMI TVVejret Wunderground. Se havprognoser for Lillebælt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg