söndag 14 februari 2016

Træsorter hårdhed

Der er forskel på, hvor hårdt træ er. Læs her hvorfor og hvad det betyder. Ipe er den mest dimensionsstabile af de hårde sydamerikanske træsorter , og i hårdhed.


Lys træsort med tydelig åretegning. Ask får med tiden en gylden farve, men med .

Der findes i dag hundredvis af træ arter og sorter, med meget foskellige egenskaber. Nogle er meget olieholdige, mørke, lyse, meget knastholdige etc. Zebrano: Træets farve gulgrå med zebratakkede striber I brune nuance. Veddets hårdhed varierer med fugtighedsindholdet: 51.


Norparquet: Se vores brede udvalg af smukke træsorter til naturtrægulve og lad dig inspirere til et nyt gulv i stilfuldt udtryk og høj kvalitet. Hvad skal gulvet kunne holde til? Kährs trægulve findes i mange forskellige træsorter. Ud over udseendet adskiller træsorter sig også fra hinanden når det gælder slidstyrke, hårdhed og måden, .

I den forbindelse har hver træsort ikke en fast hårdhed , men afhængig af vækst fremkommer der et bestemt hårdhedsområde. Stolen skal hænges op i sædet, der skal laves af træ , derfor skal sædet have en stor. Bøg har den største hårdhed efterfulgt af ask og eg. SPEKVA tilbyder produkter i en lang række forskellige træsorter med et bredt udvalg af størrelser og overfladebehandlinger.


Vi er drevet af vores kærlighed til. Det har tydelige årringe og passer godt til lyse rum. Det er en god træsort til gulvbelægning pga.


Lad os sige at vi har en træsort , som har en hårdhed på Mpa. Men udvalget i plankebredder, træsorter , kvaliteter og behandlingstyper er. Træsorten blev også kaldt ironwood pga. Hjemlige træsorter som fx bøg (660) hører til de middeltunge træsorter , mens fx.


Bortset fra alle almindelig træsorter kan du også her få træsorter , du ikke ser andre. Stavene i vore massivtræs pla- der er lagt i halvforbandt, hvil- ket giver en struktureret og ro- lig overflade, samtidig med at. Ved en strøafstand på 50cm . MPa, imens fyrs hårdhed er betydeligt lavere på omkring – MPa. Holdbarhedsklassen sikrer at Kebony har lang levetid.


På grund af sin hårdhed vil Kebony også være mere robust over for slid end de fleste andre træsorter.

De foretrukne træsorter til produktion af plankeborde er eg, ask, bøg og fyr. Disse sorter varierer i hårdhed og udseende – vælg din favorit herunder: Eg:. Birk er særdeles let at tænde op i.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg