tisdag 9 februari 2016

Skumtvätt munstycke

Skumlans revolutionerar och underlättar bilvården. Skumtvätt med medföljande skummunstycke. Hur väljer man rätt munstycke ? Observera: man behöver veta tryck (bar) och flöde (liter per minut) för högtryckstvätten.


L KÄRCHER TILL HÖGTRYCKSTVÄTT.

På BAUHAUS har vi munstycken för alla trädgårdsslangar med inga eller flera funktioner - styr vattenstrålen precis som du vill med hjälp av vårt sortiment! Då ska du ha detta munstycke. Innovativt munstycke med doseringsreglage!


Kärchers skummunstycke FJär högtryckstvättsmunstycket för dig som vill applicera olika typer av . Använd en skumspruta med din högtryckstvätt för att på ett mycket effektivt sätt tvätta bilen. Borste med integrerat munstycke och mjuka borsthår. Kan användas tillsammans med rengöringsmedel.

E Mångsidig: 4-Jet- munstycket ger fyra olika funktioner: högtryck med planstråle, roterande, riktad stråle eller fast riktad stråle samt lågtryck för skumtvätt och. K-rauta är en stolt återförsäljare av populära Kärcher. Hos oss hittar du ett stort utbud av prisvärda fönstertvättar, högtryckstvättar och grovdammsugare. Godkänt munstycke som man kan reglera strålen på från punkt till. Munstycke Nilfisk Super foam.


Har barnen kladdat använder vi skumtvätt , det tar bort allt. Stryk därefter över med en fuktig. Använd skumtvätt som säljs av färghandlare och gnid . Matt- och klädselvätt, skumtvätt. Slang, rör, sugmunstycke, litet möbelmunstycke, borste, kemmunstycke, platt munstycke , filter.


Tillför intensiv skumtvätt för att tvätta lacken och ha kul medan du tvättar! Snabbfäste förvandlar det normala munstycket till en skumpistol. Håll inte munstycket för nära bilen. Interiörtvätt och skumtvätt för textil. Till det behövs en slang med munstycke och bra tryck.


Processen är mycket nära besläktad med vanlig gasskärning, dock används ett specialanpassat munstycke för själva mejslingsoperationen.

SKUMTVÄTTA BILEN Så här gör du toyota corolla, skumtvätt , skumtvätta bilen, biltvätt,tvätta bilen,högtryckstvätt,skumspruta,toyota,corolla,tvätta fälgarna . Den maskinen brukar även ha ett litet munstycke som är bra att tvätta. För hemmafixaren finns det skumtvätt att köpa på burk som nämnts .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg