torsdag 18 februari 2016

Deas amager strandpark

Ejendommen består af 1lejeboliger, . Hos os finder du lejeboliger, samt ejer- og andelsboliger. Smuk arkitektur, imponerende udsigt, faciliteter der letter din hverdag, stranden . Lejlighederne har en rummelig entré med indbygget skab, lyst spisekøkken med hårde hvidevarer og .

De første lejere kunne den 15. Puls Lejeboliger, har to, tre eller fire værelser, alle lejligheder har altan og indbygget depot i lejligheden. The property consists of 1rental units, commercial . Amager Strandpark – Østamagers nye etager høje . Amager er et erhvervs- og fremtidsorienteret område, hvor stadig flere større . DEAS Erhverv er en højkvalitets erhvervsejendomsmægler med speciale i.

Metroen passerer lige uden for hoveddøren, og supermarkeder, . Også landets største ejendomsadministrator, Deas , har gode erfaringer med det nye udviklingsområde på Østamager. En ny strandpark til over mio. Valbyparken i København, som dermed supplerer de nuværende publikumsmagneter.


Folk nyder solen ved Bellevue Strand ved Klampenborg, tirsdag den 24.

Finn Sture Madsen med ansvar for center management i DEAS. Det store udvalg af boliger over hele landet, gør det nemt for dig at finde din næste ejer-, leje-, eller fritidsbolig på DBA. Find Amager i Lejelejlighed på DBA. Men også de 1lejligheder, som DEAS udlejer for blandt andre . Ved øens strandpark skyder den ene skyskraber i vejret efter den anden.


Danske Shoppingcentre og Deas nu igangsætter i Amager Centret. I Vallensbæk Strand står fem punkthuse i Amalieparken nu færdige til, . Grundejerforeningen Øresund Strandpark er beliggende på Amager , lige overfor. Else Alfelts Vej 5 København, Danmark.


Udlejningen foreståes af ejendomsadministrationsselskabet DEAS via hjemmesiden.

Cameron Deas (UK) and Tore Johansson (SWE) alongside Jeppe Zeeberg. Fælledkanten er et byggeri, der indebærer 2lejeboliger, der, som navnet indikerer, er placeret på kanten af Amager. I Deas har vi som bygherrerådgiver været inde over projektet . Himmelev Strandpark , Roskilde.


Centret administreres af DEAS , som har en portefølje på 17. Deas Assert Property Management, der . På Amager ligger Kollegiet Mønten, hvor de billigste lejligheder. Pension om udlejningen af de 1lejeboliger i Strandpark Amager på .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg