tisdag 16 februari 2016

Montering av selvklebende slukmansjett

Hei skal legge selv klebende mansjett rundt sluken og ble fortalt at det skulle smøres over den og vente til neste dag for å skjære ned i . Alle de selvklebende deler er ilagt fiberduk, slik at . Sikker, enkel og rask montering. Selvklebende slukmansjett limes på hele flensen. Ved montering av lett utstyr kan man unngå å perforere membranen.


Monter SCHÖNOX selvklebende slukmansjett over sluket.

Vær nøye slik at det ikke dannes luftbobler. Sluk monteres i henhold til slukleverandørens anvisning. ARDEX SSB SLUKMANSJETT brukes til tetting mot. Brukes til tetting mot sluk. Filmen viser hvordan du fuktsikrer våtrommet.


Dette er ikke komplisert, men det er viktig å gjøre en grundig. Smartpanel Tiles - montering - Duration: 7:25. Metallet som slukmansjetten skal limes til avfettes før mansjetten monteres.

Butylmansjett ( selvklebende ) legges ned over sluk. Hvit filtoverflate med blå gummikjerne. Slukmansjett butyl 3mm x 3mm.


LIP VSover alle sluk, eller det kan benyttes en selvklebende sluk- mansjett. Til montering av fliser benyttes LIP. PCI Pecilastic WS har en selvklebende bakside som gjør at det går raskt.


Montering av slukmansjett med klemring 58. Legg ned den selvklebende delen og sørg for at den sitter godt til underlaget som allerede er påført Weber. Krav til slukmansjetter for sluk med klemring. Den delen av slukmansjetten som blir.


Utvendig mål 3x 3mm for nedløp og sluk. Sluket er naturlig nok det punket i våtrommet som er mest eksponert for vann. Denne slukmansjetten festes våt i våt med smøremembran. Tettesjiktets selvklebende flate gjør at det ikke er nødvendig å bruke lim,.


Ikke selvklebende mansjett:. Deretter legger du Webers selvklebende slukmansjett over hele sluket. Feil tykkelse og feil fasong ( slukmansjetter ).

Ved gulvavløp forsegles det med selvklebende Alfix slukmansjett type F, H eller L.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg