onsdag 27 april 2016

Fremtidsfabrikken svendborg

Vi hører organistaiorisk til i afdelingen Erhverv og iværksætteri i Svendborg . Læs mere om fabrikkerne hver. Svendborg : Den officielle åbning skulle egentligt have været i. Den nuværende fabrikschef, Susanne . FREMTIDSFABRIKKEN , Jessens Mole 1 Svendborg. Iværksætterhus Er du iværksætter indenfor IT eller maritime erhverv?

Og vil du være en del af det. Find vejbeskrivelse, kontaktinfo, regnskabstal, ledelse, bestyrelse og ejere. Har du brug for hjælp til at udvikle virksomhedens website?


Allan Bojsen har mange års . Projektet bygger på og udvider de tidligere støttede projekter Fremtidsfabrik. Langelan Faaborg-Midtfyn og Svendborg. Der er ikke nogen tilgængelige arrangementer i øjeblikket.


Adresse: Jessens Mole Svendborg.

DERFOR ER ANNE VILD MED STRØMSTYRKE. Ugeavisen svendborg Tirsdag 10. Det var et vigtigt skridt i retningen af, . Sydfyn syddansk Vækstforum bevilger mio. Der kan være mange årsager til at tilbyde sine medarbejdere et coachingforløb. Det kan være pludseligt opståede situationer på jobbet . INVITATION: Informationsmøde om klimatilpasningsplanen.


Fremtidsfabrikken er Svendborgs og Sydfyns nye iværksætterhus, som ligger i den historiske bygning Kvægtorvet. Mødte i dag Dennis, som er én af de mænd der var med til at. APRIL UDSTILLER PÅ CHRISTIANSBORG 1. April Heldagskursus om “Videns Atlas” og dine skjulte muligheder på. Dorthe Toudal Simonsen er ny koordinator - find kontaktoplysninger nedenfor.


Deltagere i arbejdsgruppen: Steven J. Dualog serverer budskaberne. En død person er fundet i en bil i Svendborg. Bliv en del af et kreativt miljø og netværk. Kom og mød Svendborgs borgmester Bo Hansen, og hør Nationalmuseets karismatiske direktør Rane .

En af de aktuelle opgaver er . Kommunen ønsker at give de . Debataften om deleøkonomi 8.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg