onsdag 6 april 2016

Uheld fyn

Risiko for tæt hjemrejsetrafik på Fyn. Vejdirektoratet vurderer, at bilister i retning mod Sjælland skal . Thomas Bentsen påpeger, at denne type uheld typisk skyldes, at der . Uheld på E20: Massesammenstød med seks biler på Fynske. Ejby: En fuldstændig klassisk uheldssituation ude på motorvejen.


Motorvejen var spærret i vestgående retning.

Sådan beskriver vagtchef hos Fyns Politi Steen Nyland et . Kommunikationsafdelingen Tlf. Foredrag, busture, koncerter - find din næste oplevelse hos Stiften Fordele. Tilmeld dig vores nyhedsbrev i dag - og gå ikke glip af alle vores nyheder og tilbud. Ifølge vagtchefen har der været uheld i begge retninger.


I østgående retning er der en enkelt vejbane åben i øjeblikket. Der er kø på motorvejen over Østfyn mellem Aarup og Ejby efter et uheld ved Årslev rasteplads. Det højre spor er spærret i retning mod Jylland.


Buspriser til København kunne sættes ned - men uheld og forsinkelser på Fyn.

Fynske motorvej er ramt af tre uheld - den ene spærrer motorvejen i retning mod Sjælland. En yngre mand har torsdag mistet livet ved en trafikulykke på Nyborgvej i Refsvindinge på Fyn. Den yngre mand kørte på knallert, da han blev . Under opvarmningen til dagens prøveløb blev amatørkusken Claus Hansen sparket i hovedet af en hest.


Hans tilstand kendes endnu ikke. Bilister i Hovedstadsområdet der skulle mod Fyn og Jylland måtte væbne sig med tålmodighe da flere uheld på den fynske motorvej skabte . Epå Fyn spærret i vestgående retning efter uheld. Fem tilskadekomne efter uheld på Lillebæltsbroen: Stadig spærret mod Fyn. Uheldet er sket ved afkørsel Ringsted Ø. Det skriver PTrafik på Twitter. Politiet på Fyn vil gerne i kontakt med trafikanter, som har overværet en ulykke torsdag aften på motorvejen nær Odense, hvor en 41-årig . En 35-årig tysk håndværker blev tirsdag hårdt kvæstet ved arbejdsulykke på Fyn.


En 18-årig mand og en 17-årig pige har onsdag eftermiddag mistet livet i en færdselsulykke uden for Vester Åby på Sydfyn. Der er onsdag formiddag kort efter klokken sket en alvorlig trafikulykke på Storebæltsbroens Østbro i retning mod Fyn, hvilket har spærret . Der er natten til søndag sket en alvorlig færdselsulykke på motorvejen Eved rastepladsen Kildebjerg N på Fyn. En bil med tre personer - to . Turen hjem skulle vise sig at blive en oplevelse som de sikkert aldrig vil glemme, for de kom utroligt tæt på den ulykke på Fyn hvor en . Der er intet nyt om tyskerens tilstan men det lyder alvorligt :cry: Jeg blev i går ringet op af Fyns .

En 71-årig mand mistede sent i aftes livet, da han på sin knallert blev ramt af en bagfrakommende bil på Odensevej nær Broby på Fyn. Se, hvor du har mulighed for at træne i Fyn kredsen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg