tisdag 19 april 2016

Marmor imprægnering

Mangler du marmor pleje i topkvalitet til imprægnering af marmorfacade? Se vores montagevejledning her, eller køb produktet på . Marmorfliser, gulv og vægge. Generelt om marmor og kalksten. Daglig vask og vedligehold . Dette betyder at hver enkelt marmorsten .

Se det store udvalg på Bygmax. Produktet har en lang leveti og beskyttelsen . Bearbejdnings- og underlagstemp. Vi anbefaler altid at imprægnerer naturstenen inden ibrug tagning.


Til marmor er der valgmuligheder. Imprægnering og vedligeholdelse af natursten kræver en del kendskab til natursten. Hermed minimeres risikoen for nedtrængning af fedt og . Velegnet til daglig rengøring af marmorborde samt marmor - og flisebadeværelser.

Få dine natursten til at skinne som nye igen. Meget høj varme kan nemlig trække marmorstenens imprægnering og naturlige fedt ud af . Akemi Anti Plet nano er en effektiv nano imprægnering til specielt marmor , granit, terazzo, tegl og beton. Akemi anti plet er en stærk imprægnering , der gør . Akemi Anti Plet er en speciel, meget stærk imprægnering til alle typer sten, både marmor , granit, terazzo, teracotta samt kunstige stentyper.


Fugeslørfjerner til marmor og kalkholdige Natursten l. Beskytter mod indtrængning af. Til rengøring og beskyttelse af alle natursten: granit, marmor , kalksten og skifer. Rens og imprægnering af gammelt keramiske flisegulv, 2m2. PCI NATURSTEN- IMPRÆGNERING Special-beskyttelses- og plejemiddel til alle overflader af marmor og natursten.


Til gulv og væg - inde og ude. Vi foretager imprægnering af fliser og klinker, så de bliver som nye. Granit, marmor , travetin, skifer m. Fjerner fedt, snavs og lette kalkbelægninger og efterlader en skinnende ren overflade. Stonetreatment Neutral imprægnering 500ml er en vandbaseret imprægnering af høj kvalitet, samt lang holdbarhed. Har du et marmorgulv, flisegulv eller granitgulv som trænger til en kærlig hånd?


Så er Stonetreatment en oplagt samarbejdspartner. Med imprægnering af fliser, holdes dine fliser pæne i mange år da du undgår at olie.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg