tisdag 19 april 2016

Grundfärg torktid

Den vattenburna grundfärgen användas. Fyllig grundfärg främst för tidigare omålade väggar och tak. En vattenburen alkydgrundfärg anpassad för målning av träfasader samt andra utvändiga snickerier.


Lägg till inköpslistan Ta bort från . Kontrollera även så att panelen har tillräckligt med grundfärg på hela ytan.

En större glanshållning och snabbare torktid än rena alkydfärger samt bättre . Används inomhus som grundfärg på glasfiberväv och fiberfilt. Färgen är används som grundfärg. Torktid vid 20° C: Yttorr efter ca timme.


Målar du billack på en icke torr grundfärg reser sig allt. B-I-N Advanced är en vattenburen kritvit matt syntetisk shellackbaserad kvist- och isolerings- grundfärg som kombinerar snabb torktid med oöverträffad . Angiven torktid är uppmätt under följande förutsättningar:. Grundfärg för väggar och tak.

Perfection Undercoat ger tillsammans med Perfection Lackfärg en tålig hållbar yta. Vattenspädbar snabbtorkande grundfärg för snickerier inomhus. Kan jag måla med linoljefärg ovanpå annan grundfärg ? Linoljefärg är en fantastisk färg för de flesta underlag utomhus.


Du kan måla på trä, sten, puts och metall. Den är dryg, åldras vackert och är lätt att underhålla. Du får inte lägga på epoxy eller bilfärg direkt på denna primer.


På trä utomhus behövs då grundfärg avvattenburen alkyd. Generellt har alkydfärger snabbare torktid och bättre väderbeständighet jämfört med linoljefärger. Används som grundfärg på blästrat stål i målningssystemen Koch K4 som tål mekanisk och kemisk påfrestning,.


Bulls Eye 1-2-är en högpresterande, universell, vattenburen grundfärg som kombinerar snabb torktid med enastående vidhäftning och täckkraft. Oxidationstiden, torktid , varierar beroende på väderlek. Beräkna 3-dygn vid torr och varm väderlek.


Ytan skall kännas torr och lite . En tvåkomponents polyamidbaserad epoxigrundfärg. För användning både över och under vattenlinjen.

Fördelar: Lång hållbarhet, kort torktid. Avsedd för, Förbehandling, före lackering av t. Lasol Utomhusgrund är en vattenburen grundfärg med hög torrhalt för behandling av utvändig träpanel. Den är uppbyggd på fet alkydemulsion och kallpressad . De har också betydligt kortare torktid , de går att måla över redan efter några timmar.


Måla alla ytor och även kittet med grundfärg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg