tisdag 26 april 2016

Sende en pakke

Skal du sende en liten eller stor pakke ? Velg vekt og finn pris og sendemåte. Da kan du velge mellom å sende i postkassen, med sporing eller som rekommandert. Med postoppkrav kan du sende pakker som mottaker skal betale for ved utlevering.


Her finner du prisen for å sende pakker over to kilo i Norge. Sende pakker under kg til privatpersoner i Norge .

Vil du sende en pakke hurtig til bedrift, er Ekspress over natten den beste . Når du skal sende pakke , paller og dokumenter hurtig og billig. De sammenligner enkelt portopriser. Har du behov for å sende en pakke igjen til utlandet? Enten du trenger å sende en viktig pakke til Europa, Kina eller et tredje ste da kan . Det koster fra 1kroner å sende en pakke som veier inntil kilo, med Posten.


Prisene med de forskjellige alternativene vil variere med . Postbudet ditt kan nå ta med pakker og brev fra din egen postkasse, frankert med digitalt frimerke.

Begynn å sende med DHL Express! Send en pakke , lær mer om våre tjenester, få priser og finn eksperttips om internasjonal transport. Skal sende en t-skjorte til USA, og ingenting mer, så det er en liten og lett pakke. Er det noe alternativ som er billigere enn Posten sine 2kr? Det er til en r jeg ikke kjenner, han skal lage en video der han smaker på norsk . Hvor mye koster det å sende en pakke med hurtigbåt?


Det beror på pakkens vekt og hvilken rute den sendes med. Godstakstene finner du her . Merk pakken med navn og telefonnummer. Det må være en person som tar imot leveringen ved stoppestedet der pakken skal leveres. Finn ut hvordan du kan sende din pakke til mer enn 2land over hele verden med enkle steg.


Jetpak er det enkleste, raskeste og mest presise alternativet for dør-til-dør-leveranser over hele Europa. Vi har mer enn års erfaring . Her kan du sjekke tider, priser og bestille frakt til din pakke. Postkontoret fungerer vel, med det er nok Bring sine tjenester som skal benyttes.


Forsikringsverdi på pakke til Japan med postpakke er ca. Levering av pakker fra hjem til hjem.

Slipp å dra i butikken for å sende pakker​. Vi henter og leverer hjemme - også i helgene. Spore pakke Prøv nå for 6- . Hvis du sender fra en PakkeShop, afhænger prisen af størrelsen. Det kan være spennende å motta en pakke , men skuffende dersom innholdet ikke er i perfekt stand.


Har du varer, der vejer op til kg, kan du sende dem som en pakke. Vi tilbyder dag til dag-levering i Danmark og hurtig levering til Norden og resten af verden. Send hvad der kan være i en flyttekasse. Som en tommelfingerregel kan du sende det, der svarer til størrelsen af en flyttekasse.


Længden af din pakke må maks. Udfyld formularen Send en pakke på forsiden af coolrunner. Med DAO som transportør kan du sende pakker i Danmark for helt ned til kr.


Danmarks absolut skarpeste priser med track and trace. Når dit køb er gennemført kan du med det samme printe din pakkelabel og sende.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg