onsdag 27 april 2016

Mattvätt maskin

Fläckar på favoritmattan, bilklädseln eller soffan? Mattvätt för både städbolag, hotell, kontor och hem. De flesta maskiner är eldrivna och kopplas till ett vägguttag. Det är endast vår större maskin Kärcher Puzzi Profi 200E som är något tyngre än kg och som kräver . En mycket omtyckt dammsugare inte bara för dess unika utseende utan även för dess funktioner och framför allt hållbarhet.


Mångsidighet Allt-i-ett sugaren som klarar alla typer av applikationer.

Numatic mattvätt är ett utmärkt val vid . Powerful är en revolutionerande djuprengöringsmaskin för textila och hårda golv. Rengör dina entrémattor med. Det är en mycket effektiv och mångfacetterad maskin , både på större, mindre . Din mattor tar mycket slitage men professionella mattan städning är dyra.


Att hyra en mattvätt maskin ett par gånger varje år för att behålla din matta kommer att . Proffs klädseltvättmaskin från Kärcher (puzzi profi 200E) som även kan användas som mattvätt (munstycken för klädseltvätt och mattvätt medföljer) , hög effekt på . Varje år utför Ångtvättbilen mattvätt på flera miljoner kvadratmeter textilgolv. CRI gav vår maskin och metod betyget Gol bäst i klassen, .

Kärchers textilvårdsmaskiner och torkfläktar är robusta och mångsidiga maskiner för effektiv djuprengöring av mattor, fläckborttagning på textilier och städning. Letar du efter tips på att göra en mattvätt hemma? Det bästa är att hyra en maskin hos en matthandlare, kemtvätt eller . Bli expert på att tvätta ryamatta - på egen hand och i maskin.


Att tvätta en ryamatta behöver inte vara svårt. Här hittar du tips på att rengöra och tvätta mattor i . Kompakt mattvätt med låg profil. Ergono- miskt handtag och grepp ger Er en mycket operatörsvänlig maskin. Catinet kombimaskiner Macleca Total.


Portabel mattvätt med bra kapacitet. Gör rent mattan, möblerna, bilen etc. Låg vikt och uppfällbart handtag gör den lätt att . Rölakan – Bör lämnas till auktoriserad mattvätt. Plastmattor – Tvättas i maskin grader eller för han rulla mattan efter tvätt om veck har uppstått. GBP Pro är en mycket populär maskin bland barnfamiljer, allergiker och.


Vi har arbetat i Stockholm med privatpersoner i över år. Boka din mattrengöring online och se pris direkt. På Stuvbutiken i Karlstad kan du hyra verktyg och maskiner.

En matta renare är en användbar maskin för rengöring av mattor, klädsel och andra mjuka ytor. Dessa maskiner är också kända som mattavskiljare och matt . Vi hjälper dig med att med mattvätt och rengöra soffa, med hjälp av ny. Vi hyr ut följande maskiner per dygn.


Alla tillbehör finns att köpa hos oss.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg