tisdag 5 april 2016

Kristianstad festival 2018

Sveriges största festivalturné. Se de största artisterna LIVE i din stad. En av våra fotografer har satt ihop en liten film om årets festival.


Musiken är våra officiella Helgeå-låt Time to rock. Tryck på bilden för att se, .

Kristianstads kommuns bilder är fria att ladda ner. I förmiddags skakades festivalen av uppgifterna att Kamferdrops låt riskerade att diskvalificeras, men efter . Planerna är att fylla Första Avenyn och Stortorget med fest och musik. Då har vi kommit fram till årets Andra chansen – fyra dueller där åtta bidrag ska bli fyra finalister.


Veckans stad är ett kyligt . Nu ligger anmälan ute till . Ett par av ABK:s fastighetsskötare tog initiativ till en festival med och för de. En festival som vill lyfta och belysa den thailändska kulturen.

Fatägarträff Kalmar april mars. Här kan Ni trycka på denna länk för att läsa artikeln om mötet:. Festival är Heyous största och populäraste familjeevenemang.


Darin följer med RIX FM på RIX FM Festival. Hjälp oss att bli ännu bättre. Fest För Farfars Fordon, Hultsfreds Hembygdspark. Berätta vad du tyckte om årets festival.


Nöjen, upplevelser och aktiviteter. RFSL kallar årets festival för en succé och planerar att utöka festen. Uhr, BegegnungRhein-Neckar Löwen – FC. Nisse Hellberg, KRISTIANSTAD , Kulturkvarteret.


En svängig, interaktiv och rolig musikal med barnens stora favoriter Babblarna. En historia om kärlek och omtanke om varandra, om äventyr, mod och om att . Hagfors, Hotell Monica kl 14. Svärdsjö, Lenåsens festplats i. Linköping, Sagateatern kl 11.

Celebrate with smorgasbor schnapps and singing. Allamat (27)fika (21)musik (13) fest (11)dans (8)gratis (7)konsert (7)kultur (6) sällskapsspel (6)teater (6)afterwork (6)opera (5)pub (5)cykel (5)bok (4)film (4)golf. Handboll Det var bara match i minuter, sedan drog den regerande svenska mästaren i handboll, IFK. Brunskogsrallyt, Värmlan mcarvika.


Bil-, båt- och mc-träff, Valö, Björksfors.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg