torsdag 21 april 2016

Slipa trappa kostnad

Om man vill hålla kostnaderna nere kan man välja att enbart slipa trappan och lacka,. Man kan även montera nya bakkantslister, om det är en öppen trappa. Det tar dig endast ett par dagar att fräscha upp trappan så att den blir snygg igen.


Till arbetet behövs några få maskiner, och saknar du någon kan du säkert hyra . Jag undrar lite vad som är skäligt att betala för att en målare ska färdigstryka en redan grundmålad furutrappa. Ska jag måla min furutrappa?

FormTrappan - Renovera din trappa istället för att köpa en ny! Trappslipning i Stockholm med omnejd. Vi slipar och behandlar alla typer av trappor. Ge din trappa ett ny behandling. Din gamla trappa kan bli som ny med lite färg, en trappmatta eller, som här med färdiga.


Slipa av med slipmaskin så du får fram rent trä. Börja med att högtryckstvätta eller slipa. En trappa gör mer än att bara ta oss upp och ner.


Vi visar hur du förbereder och målar en trappa på ett sätt som gör att resultatet håller.

Kostnad och tips för att anlita en målare för att måla om huset, fasaden, väggar inomhus eller kanske friggeboden. Den bästa ansiktslyftningen för en sliten trappa är att slipa och måla den. Om trappan från början täcks av en plast- eller textilmatta kan det . Många av våra kunder tror att sitt golv eller trappa är bortom räddning.


Vi erbjuder alltifrån parkettslipning till att slipa trappor Göteborg och omnejd. Här får du svar på alla dina frågor om trapprenovering. Den är träfärgad och lacka sådan där vanlig trappa som finns i många villor.


Undrar nu lite om hur mycket man måste slipa den. Vi grundmålade våran trappa innan vi målade med lackfärg, då slapp vi slipa av all gammal lack. Ville inte slipdamm i hela huset. Letar efter någon som har målat om sin trappa vit. Kontrollera i så fall att det finns möjlighet att slipa trappstegen helt plana.


Alla limrester måste bort innan du kan slipa trappan. En sliten trappa ser inte så trevligt ut men en fin modell har goda . Vi är specialister på att slipa och behandla parkett, trägolv och trappor. Vi kan erbjuda de flesta sorters behandlingar såsom lack i olika glansgra olja, oljevax,. Det funkar utmärkt att slipa betong, vare sig det är inne eller utomhus.


Att slipa och ytbehandla ett golv är en investering som ska hålla i många år, därför ser vi.

Varför lägga Era pengar på ett nytt golv när vi kan slipa det istället? Vi kan golvslipning och arbetar med kunder i hela södra Sverige.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg