torsdag 29 juni 2017

Em håndbold 2018 kampprogram

Se datoer for alle kampene ved EM her! VIDEO Forrygende Folsach henter EM -bronze i omnium 04. EM -overblik: Stillinger og kampprogram. De danske U20-herrer endte på en 12.


U20-landstræner Stefan Madsen evaluerer her. Oversigt over live fodbol håndbold , ishockey mm.

EM i håndbold for mænd arrangeret af European Handball Federation. I mellemrunden ved EM venter Makedonien, Tyskland og Slovenien på Mikkel Hansen og holdkammeraterne. Vær klar til at købe din billet til VM i herrehåndbold - Danmark.


Samtidig har IHF offentliggjort et mere detaljeret kampprogram , så det er. Så er det nu, hvis du vil sikre dig billetter til januars herre-VM i håndbold. DANMARKS PROGRAM I MELLEMRUNDEN: 19.


En ny profil trådte i karakter, mens. Herre A-Landsholdets program.

Komplett program og kampoppsett for Håndball- EM i Kroatia. Se nederst i de røde bokse information omkring kampprogram og. I blive underholdt og få serveret et oplæg til aftenens kamp af en håndbold -kendis, før I går . Sjekk når og hvor du kan se kampene i håndball- EM. Det danske kampprogram afhænger meget af hvordan de ender i puljen, men her kan du se datoer for deres første puljekampe:. Program , billetter og profiler.


Vores nytiltrådte 20-årige stregspiller er i øjeblikket ude med en brækket knogle i foden, som han pådrog sig under juli måneds UEM -slutrunde. TV Sport er den perfekte kanal, når du skal tjekke op på de nyeste nyheder fra EM eller høre kommentarer fra gårsdagens håndboldkamp. Forbund ansætter tre nye ansigter i talenttræningen på pigesiden. Følg den viktige EM -kampen mellom Sverige - Norge, der Norge må vinne med minst fem mål. Kampen sendes også på NRK Sport og P1.


Landskamp: Danmark – Albanien – EM -basketball prækval. Tilsted og Graugaard udtaget til UEM. GOG er med ved Generation Handball. UDrengene og UPigerne er i Viborg disse dage Læs.


Vi har et tæt og fornuftigt program op til EM. Vi skal spille seks landskampe, . Danmark skal endnu engang sørge for spænding i de danske TV-hjem med .

Håndbold skal opleves live i JYSK arena . Här är en guide med allt du behöver veta inför mästerskapet. Spanien hjemtog for første gang EM -trofæet, mens Sverige måtte tage til takke. EM i januar efter en episode med Mikkel Hansen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg