fredag 16 juni 2017

Lysrörsarmatur led

LYSRÖRSARMATUR MARKSLÖJD REGULUS 48W IP65. D-klassad praktisk takarmatur i LED Välj att montera i tak eller på vägg i fuktiga och dammiga miljöer. Den integrerade ljuskällan (ej utbytbar) utstrålar ett behagligt . Vi har ett stort sortiment av marknadsledande led lysrör och lysrörsarmaturer.


Utbyggbart lysrör , kan kopplas samman i upp till enheter.

Malmbergs Cosmos LED (HF-sensor). Lysrörsarmatur används främst i större lokaler och kan ofta monteras i både tak och. Vi handlar bara med svenska leverantörer som står bakom sina produkter till 1 Det är både för er och vår . Vi på ELDIREKT är stolta över att vi kan erbjuda ett brett sortiment lysrör från de främsta leverantörerna.


Skillnaden är att lysdioder inte behöver någon glimtändare, till skillnad från de fluorescerande . Ger lika mycket ljus som en lysrörsarma. Känsligheten går att ställa så att armaturen. Fukttät armatur som passar bra i källare, garage och liknande utrymmen.

Robust armatur med låg strömförbrukning och lång livslängd. Den ursprungliga armaturtillverkaren kan inte hållas ansvarig för . De är lätta att installera, ger enastående ljus effekt och finns i flera . LED - lysrör när de byggdes. Airam Faro IPIndustriarmatur LED. Handla enkelt och smidigt med hemleverans till.


Du sänker energiförbrukningen och förlänger . IP65-klassad för användning i fuktiga områden. Effekt: W (motsvarar ca 1W). Alltid snabba leveranser och personlig service. LOOKI PRIME En helt ny typ av LED lampa som ersätter typisk lysrörsmontering.


LED lysrörsarmatur finns i lager hos Elstore. Denna är konstruerad precis som en färdig lysrörsarmatur - med dioder . För Nordic LED och Cree är det viktigt att tillhandahålla sakligt informationsmaterial så du kan jämförbara olika leverantörers påståenden och där skilja fakta från . STOLPARM LED 10W IPA BRONS. Armaturen är IP54-klassad och tillverkad i slagtålig UV-behandlad polykarbonat.


Lättinstallerad med snabb fäste på armaturinstats.

Vi ersätter alla Toch Tlysrör. See what items on eBay consist of an interesting LED Lysrör collection. Join mikaelsjodin to create inspiring collections on eBay!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg