fredag 30 juni 2017

Polera marmor fönsterbrädor

Blanka fönsterbrädor är fint. Och det är enklare än du tror. I alla fall om den är gjord av marmor eller sten. Att rengöra och putsa marmor är enkelt när du vet hur du ska göra.


Läs vidare här för att hitta enkla tips på rengöring av marmor ! Jag har ett soffbord i ljust marmor som har fått en matt yta av alla olika blöta.

Jag har en köksbänk som består av ljus carrara- marmor i plattor. Hur fixa gamla tråkiga marmorfönsterbrädor? Man bör tänka på att marmor är känslig för syror. Sura rengöringsmedel bör därför inte användas . Den porösa strukturen i marmor gör den ömtålig så att ytan lätt repas eller blir smutsig. Men det går att få bort reporna så att ytan åter blir fin.


Polering av sten i ditt hem. Repad och matt sten känns tråkigt i ett vackert hem. Stenytor i ditt hem såsom diskbänk, badrumsgolv, hallgolv, fönsterbrädor i sten .

Rengör marmor på bästa sätt. Här är skötseltipsen som gör rent marmorytor och natursten utan att förstöra och tipsen hur du ska göra om du . Fönsterbrädor av marmor mår bra av att då och då rengöra med såpa, efter åt kan du även polera den torkade ytan med lite symaskinsolja som du låter ligga . Med vårt effektiva set får stenytorna i ditt hem en vacker djupglans. Renovera marmor - fönsterbrädor I vårat nya hus finns det fönsterbrädor i. S) Det är fläckar efter blomkrukor (tror att det kan vara kalkfläckar) på mina fönsterbrädor i marmor. Annars polera med vanligt möbelpolish. Något som absolut inte ska komma på marmor är rengöringsmedel för kök eller . Dra på dig en yllestrumpa el vante.


Ta ofärgad skokräm och gnid in ordentligt på fönsterbrädan, det är viktigt . Marmor är den hårdaste stenen som traditionellt använts i svenska . Det går även att polera skivan vilket ger den en blank yta, och gör att repor inte. Gäller det fönsterbrädor , TV-bänkar och liknande kan marmor. Jag har fönsterbrädor av marmor som jag inte vet hur jag ska sköta.


Ett gammalt knep är att stryka marmor med en blandning av 2gram linolja, potatismjöl . Vid skötsel av natursten och framförallt av marmor och kalksten bör man tänka på.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg