fredag 23 juni 2017

Expanderplugg betong

Vid infästning med skruv i betong används ofta plugg, expander eller kemisk infästning (ankarmassa). Lättare infästningar kan göras med . För infästning i skivor (gips) finner du ett stort antal special- plugg i fischers sortiment. Ett brett urval av kemankarinfästningar – våra injekteringsmassor är även konstruerade för armeringsapplikationer och kan användas i betong och murverk. Plugg behöver du när du ska fästa något med skruv eller spik i t.

Pluggar finns i olika utföranden och dimensioner beroende på. Vid montage av tyngre detaljer i betong eller natursten används en expanderbult. Den expanderar när muttern dras åt vilket skapar ett mycket hållfast montage.


FBN betongexpander betong och natursten. Vi har till exempel plastplugg som passar för infästning i betong , tegel och lättbetong. Om du behöver fästa något riktigt tungt på en gipsvägg rekommenderar vi . Kraftexpander för infästning i betong.


Montering av fönster och dörr i betong med TEMA Karminfästning.

Skjutspik NK används för montage i betong. För lättare montage i hårt material så som betong samt skivmaterial. Lämpar sig för infästning i betong och natursten. Golden Anchor kan med fördel . Tilläggsdokument för denna katalogflik.


Betong - och stensåg CARAT EasyCupNext 350. När du ska borra i betong , tegel eller sten, bör du välja en borrmaskin med. Till betong och dylikt används expanderplugg , en plast- eller . Plastplugg i olika mått avsedd för infästning i betong , tegel och natursten. Spikplugg som passar bra för betong , massiv sten, hålsten, hålblocksten och . Exempel på en expanderplugg till betong – en så kallad “Pinnskruvexpander”: Pinnskruvexpander. Oftast används expanderplugg för väggmontering.


För att borra i vanligt tegel är slagborrmaskinen perfekt. Om du vill borra i mycket hård betong behöver du . Nedan: expanderplugg till gipsv¿gg. För amatören räcker det med att kunna skilja på fyra olika typer av väggar: betong , lättbetong, gips och .

Specialhärdat stål med mm tjock bygel, väderbeständig och mycket stark. Levereras med expanderplugg för fastsättning i betong eller sten. Sätt i expanderplugg av plast och montera fästena. För normal betong (C6) Flyaway.


Monteras med hammare i förborrat hål mm. Expanderögla RAWL för betong.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg