onsdag 28 juni 2017

Impregnerande grundolja

En impregnerande olja eller grundolja är å andra sidan menad för att övermålas och på t. Impregnerande grundolja av högsta kvalitet. Skyddar mot mögel- och rötangrepp. Blåtonad för att se var man har oljat in.


Välkommen till Jula och prisvärd renovering! Vattenspädbar impregnerande grundolja för utsatta ytor utomhus för .

Olja trärena ytor med impregnerande grundolja , var noga med ändträet där fukt lätt tränger in. Täckmålning skall utföras inom en månad efter grundmålning. Vid lasering: Efter impregnerande grundolja grunda med färglös lasyr. I ett modernt täckfärgssystem är grundbehandling i allmänhet fråga om en tvåstegsbehandling med penetrerande grundolja (förbehandling nedan) och en . Vilken olja ska jag använda? Grundolja för utsatta ytor utomhus.


Har en burk impregnerande grundolja i garaget. En vattenburen impregnerande grundolja som tränger in väl i underlaget, av- visar vatten och ger ett .

Viktigt att även ändträet behandlas med impregnerande grundolja och toppfärg. Avkapad yta samt skruvhål betraktas som ändträ. Fråga din färgbutik om vilken . Därefter skall man lasera med pigmenterad lasyr inom en månad.


Samtliga träytor behandlas med impregnerande grundolja. Där efter grundmålas fönstren och glasen sätt tillbaka. Vi kittar med silikonkitt och efter detta . Ett modernt lösningsmedelfritt sytem bestående av impregnerande grundolja , fuktskyddande grundfärg och en snabbtorkande täckfärg exceptionell glans- och.


Likt fåglarnas cykel dyker det upp människor på ön varje vår med. Utsatta delar av fasaden så som ändträ, kapytor, skarvar och liknande bör även behandlas med impregnerande grundolja och ett extra skikt grundfärg. Glöm inte behandla alla sex dörrsidor och karmen.


Rekommenderad grundolja enligt färgleverantör. Maskeringstejp avsedd för fönster (lättare att ta av efter arbetet). Börja med att behandla ändträ och utsatta ställen med en impregnerande grundolja.


Risk för självantändning av trassor och dylikt. Stryk sedan hela huset med lasyr. Särskilt på nytt virke stryker man också .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg