fredag 23 juni 2017

Tvätta fönster

Här ger vi dig alla tips du behöver för att få skinande rena fönster. Diskmedel är mycket bättre när du ska putsa fönstren hemma. Brukar du använda fönsterputs till att tvätta dina fönster ? Alla behöver då och då tvätta sina fönster för att de inte ska se smutsiga och fläckiga ut. När solen tittar fram kommer den skoningslöst att .

Fortfarande grått och trist ute trots att solen skiner? Då är det dags att putsa fönster. Här är bästa tipsen för skinande rena fönster. På våren får jag sån energi och då är det roligt att putsa fönster och göra fint, säger Evelyn . Tvätta av fönstret och gnugga bort fläckar.


Lär dig hur du ska putsa fönster för att få ett skinande resultat utan repor eller fläckar! Med de här smarta tipsen kommer din fönsterputsning gå . En bra ursäkt på vintern när man hellre vill dricka en kopp chokla men det går att putsa fönster ner till -grader.

Städexperten Marléne Eriksson ger sina bästa tips på hur du får rena fönster. Spenderar du många timmar och mycket energi på att tvätta dina fönster , men upplever att resultatet blir lite halvdant? Med tidningapapper eller trasa? Med skrapa eller microfiberduk?


Vårsolen påminner om våra smutsiga fönster och att det är dags för den årliga vårstädningen. Med några enkla knep kan fönsterputsning bli en . Det är en konst att tvätta fönster utan att det blir fläckar eller ränder. Här lär vi dig de bästa knepen kring fönsterputsning. Med en gång skall sägas att såpa inte är det ultimata fönsterputsmedlet.


En fönstertvätt behöver inte vara krånglig - klicka här för att få tips på att tvätta och putsa fönster med effektiva och enkla metoder. Vinäger är bra till mycket – putsa skorna, tvätta fönstren , ta bort ogräs, desinficera diskmaskinen och rengör tangentbordet. Det finns en orsak till att just fönstertvättare är en ofta anlitad yrkesgrupp: Det kräver en del kunskap.


Men självklart går det att tvätta fönstren. Fönster tvättar inte sig själva. Rent, kallt vatten, rätt mängd tvättmedel, teknik och lämpligt val av utrustning resulterar i vackra, rengjorda fönster.


Hur får man gnistrande rena fönster utan minsta märken?

Små tips för en effektivare fönsterputs. För många är en fönsterputs synonymt med ett riktigt hårt jobb som dessutom sällan lämnar efter sig ett tillfredsställande. Den batteridrivna fönstertvätten WV Premium ger dig rena fönster utan ränder.


Tidningspapper och fönsterputs duger inte när proffsen putsar fönster. Tomelilla, Sjöbo, Skurup, Trelleborg, . Använd diskmedel eller fönstersåpa och varmt vatten. Många anlitar en städfirma för att tvätta och rengöra fönster.


Det behöver däremot inte vara så svårt och här listar vi bästa sätten för att göra det själv.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg