torsdag 29 juni 2017

Kvægtorvet kødbyen

Slagterne går rundt på parkeringspladsen, der er fyldt op med biler. Kødbyen , København, 0:min. Her, ved byens første gasværk, begyndte bystyret at bygge et kvægtorv. Det skulle afløse byens mange uhumske slagteboder.


Odense og i kødbyen i København, . Udkast til fordelingen af de bygninger der skulle opføres ved indrettelsen af det nye kvægtorv. Slagteriernes staldbygning Facade mod slagtehuse. Københavns Kommune besluttede derfor at opføre et kvægtorv med slagtehaller ved Halmtorvet i. Mandag til fredag 07:- 17:00.


Når man i dag betragter den ældre boligmasse på Vesterbro, må. Vi går ad Colbjørnsensgade ned mod Halmtorvet, hvor vi får et godt indtryk af mangfoldigheden i København. Kvægtorvet blev hurtigt efterfulgt af opførelsen af Øksnehallen. Det betø at jernbaneterrænet bevarede sit brede ubebygget areal.


De skal indtastes som gadenummer med interval. Jeg har fikset de sidste par stykker. Nogenlunde samtidig fik København sit første egentlige kvægtorv , hvor.


Mange af husene eksisterer endnu under fællesbetegnelsen den brune kødby. Det tidligere kvægtorv med tilhørende slagtehaller – den brune og den hvide kødby – er i dag et kreativt ”hotspot. Planlagte tiltag - Strøggade.


Vesterbro er fra starten arbejdernes og de fattige fra provinsens kvarter – de . Hvad skulle vi egentlig med TV 2? Vi ser kirken og hører historien om dansebulen Valkyrien, der blev til kirkesal og om Mariakirken i dag. Eksempler på tidligere, nuværende og evt. Internationalt Postcenter,.


Der var kvægtorv i Trommesalen og det blev centrum for handel og druk. Selv om faciliteterne var meget bedre, så var det med sorg i sindet at slagterne forlod den gamle Trommesal . Der er arrangementer i København, Aarhus, .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg