onsdag 21 juni 2017

Rörbockmaskin

Vi lagerhåller rörbockmaskiner och tillbehör. Klicka på bilderna nedan för att få ytterligare information om rörbockningsmaskinerna. Verktygsboden har ett brett utbud av bockningsmaskiner.


Hög kvalitét - Bra priser - Både för hemmabruk och proffs. Programmerbar eldriven rörbockningsmaskin, 1-fas 2volt för .

Sortera efter mest sålda, Sortera efter . SHV horisontell bockmaskin komplett med digital och NC kontroll ton. Maskinen levereras komplett med avtagbar . Beskrivning: Vi söker en begagnad rörbockmaskin för rör max runt mm och fyrkantsrör 60xmm. Investeringen kommer att ske under året.


Säljes av: Nicklas juli 09:10. Levereras i låda med tillhörandeschabloner.

Elektrisk rörbockmaskin som klarar upp till. Kort beskrivning av respektive modell nedan, . Nätauktioner varje dag med objekt från alla branscher. RAM long lever and eccentric force support up to 3mm wall thickness. Herber Engineering AB tillverkar avancerade rörbockningsmaskiner (elektriska och hydrauliska) för . Försäljning av Ridgid rö bockmaskin 12mm15mm. Expand Arborrverk, Arborrverk . Ahlsell Maskin AB arbetar rikstäckande med försäljning av verktygsmaskiner, tillbehör och service.


En sats med stycken schabloner för rör. Rörbockssats för tunnväggiga rör. Max bockningsvinkel 1grader. Vi kan utföra en mängd olika arbeten med rostfria material. Vi har bland annat en datorstyrd rörbockmaskin som formar rostfria rör till . Säljare: Entreprenadföretag.


Detta objekt säljs på uppdrag av ett företag.

Vill du Hyra rörbockmaskin ? FROMAX hydrauliska rörbockningsmaskiner för tjockväggiga rör har en kraftfull konstruktion och är . Nordic Machine har sedan många år agenturen för CBCs bockmaskiner. Unimodellerna finns i olika storlekar för att kunna . Vår nya 6-axliga cnc- rörbockmaskin som kan rull och drag-bocka, den är nu installerad och vi håller på att belägga den med arbete, samtidigt som vi tar fram. Armeringsbockmaskin halvaut.


Hydraulpress Stenhöj ton.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg