torsdag 29 juni 2017

Spotlights till vitrinskåp

Det finns tunna LED-plattor som enkelt göms under en hylla eller i ett vitrinskåp. Eller ge hela rummet ett lyft genom att satsa på infällda downlights i taket. Lys upp dina finsaker med OMLOPP LED-spot, de passar utmärkt i ett vitrinskåp med glashyllplan. Samtidigt som får du ett fint stämmningsljus i rummet.


Ofta hittar man denna typ av lampor i köksskåp, bokhyllor eller i vitrinskåp.

Polaris vitrinskåp tillverkat i vitoljad björk med sockel i borsta rostfri plåt. Skåpet har en belysning med två LED-lampor parallellt placerade. En speciellt hyllclips som kläms runt glaset i t. Extra lågbyggande LED spotlight för snygga installationen i överskåp, vitrinskåp eller där man har behov av en extra lågbyggande spotlight. Hos Marbodal finner du ett brett urval av köksbelysning. Se all vår köksbelysning här!


Dimbara LED spotlights och downlights för infällnad i tak och spotlights på skena. PLUTO 3-pack mini- spotlights Minidownlight för infällnad i t.

Micro Line LED- spotlight Stilrena spotlights för t. Den är helt kapslad vilket gör att den kan installeras direkt i isolering. Har blivit med en tjusig tingest till vitrinskåp (eller ja, betalat). Tänkte slänga in lite LED för att alla fiiiiina vinglas och annat ska synas. Hos Trademax hittar du prisvärda downlight-lampor.


Micro Track systemet är ett litet skensystem för t. Vi behöver inte längre styras av otympliga, traditionella lampor utan kan belysa exakt de områden vi vill i . Bra köksbelysningen är A och O. Spotlights har revolutionerat hur vi ljussätter våra hem. Komplettera den vanliga belysningen med spotlights eller addera skåpsbelysning och ge köket en varm känsla. Två spotlights monterade under skåpen i mitt kök har gått sönder. Vi tycker att det skulle vara snyggast med infällnada spotlights.


Givetvis inser vi att det skulle varit bäst om vi löst detta innan skåpen . Förse dina skåp, hyllor och köksskåp med spotlights helt utan sladdar och kablar. Trådlöst ljus till dina skåp köper du hos SmartaSaker. Polaris finns även med en mer traditionell LED- spotlight.


Färgen är vattenbaserad och ovanpå detta lasyrolja som slutligen lackerats.

Sidorna är glasade men det säljs även en variant av detta vitrinskåp med sidor av. Exklusive glaskabinett med aluminium profiler och tempererat glas av premiumkvalité. Vitrinskåpet har belysning som består av 3st spotlights samt belysning . Klicka rubriken för att se resten!


Elin har inte lagt till någon beskrivning i sin annons: Vitrinskåp med spotlights. I köket är en blandning av olika sorters ljuskällor det idealiska. Praktiska lysrör över arbetsytor som bänkar, spis och köksö kompletter.


Gerdmans har allt för kontor, lager och industri.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg