fredag 15 december 2017

Ledige lejligheder kastrup

Hele Danmarks lejebolig portal. Se 2boliger til leje til kastrup fra Kr. Det store udvalg af boliger over hele landet, gør det nemt for dig at finde din næste ejer-, leje-, eller fritidsbolig på DBA. Vi har altid ledige lejligheder rundt om i landet.


Søg på vores hjemmeside og find en, der passer til dine behov. De øverste lejligheder ligger på 12.

Klik på blokkene og find din lejlighed. Dels er en del ledige , dels er en del pensioneret og endelig er nogle studerende. I perioder har vi ledige boliger til umiddelbar overtagelse, uden ventetid.


Det sker, når boliger ikke kan afsættes via vores venteliste. KAB udlejer og administrerer ca. Skriv dig på venteliste nu og begynd at optjen anciennitet. Du kan selv vælge søgekriterier som “ ledig lige nu”. I Øresund Park finder du alt fra mindre 2-værelses lejligheder til de helt unge, rækkehuse til børnefamilier samt 2-6.


Københavns største almene boligselskab med 12.

Kastrup er en lejlighed og dermed langt. Alle værelses lejligheder er opført i forskudt plan og har egen have. Modtag notifikationer om nye ledige boliger. Lignende lejligheder : værelse lejlighed til leje kastrup. Scanport er et nyt kontorområde, som ligger km.


Kobberhusets lejligheder er fordelt på otte etager med tagterrasser og solceller på toppen. På Danmarks største uafhængige boligside, Boliga får du en nem og hurtig oversigt over alle boliger og grunde til salg i Danmark. Størstedelen af borgerne bor i egen 1- eller 2-værelses lejligheder på Edelsvej med . Du kan også leje feriehuse og lejligheder i Danmark og udlandet igennem 3F. Udfyld felterne nedenfor og find priser og ledige lejligheder.


Alle lejligheder har adgang til egen have via store skydedøre, der sikrer masser af dagslys til stuen. Gartnertoften ligger lidt tilbagetrukket fra Amager Landevej, . Dejlig 3v lejlighed med altan og nyere køkken. Udlejning af ejendomme hos Jeudan. Find dit nye erhvervslejemål på vilkår, som du kan regne med.


Vi tilbyder både kontor-, butiks- og lagerlokaler.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg