måndag 18 december 2017

Maskiningeniør adgangskrav

Du kan under visse betingelser blive optaget på DTU, selvom du ikke har en adgangsgivende eksamen, eller selvom der er et specifikt adgangskrav , du ikke . Book en studiedag og besøg uddannelsen. Med fjernundervisning på uddannelsen til maskiningeniør får du stor fleksibilitet. Og du får mødetid på maskinværkstedet på Campus Horsens, hvor du lærer alt . Som ingeniør i maskinteknik kombinerer du idéer, viden og ingeniørfagligt overblik til. For at blive optaget på diplomingeniøruddannelserne på Ingeniørhøjskolen skal du med enkelte undtagelser have matematik på A-niveau, fysik på B-niveau og .

Læs til ingeniør på Aarhus Universitet. Start på en diplomingeniøruddannelse ( 3½ år) inkl. Som maskiningeniør har du mulighed for at udvikle på motoren til en racerbil.


Du kan også arbejde med en ny type energibesparende gearkasse til en . En bred vifte af højt anerkendte bachelor-, diplom og civilingeniøruddannelser. Læs i Aalborg, Esbjerg eller København. Produktionsteknologuddannelsen har studiestart to gange om året, i september og i februar.


Læs hvordan du søger om optagelse på uddannelsen i Aalborg. Mange studerer økonomi, psykologi, medisin, arkitekt eller fysioterapi i Danmark.

Adgangskrav til ovennævnte uddannelser er en studentereksamen. Hvis du supplerer med adgangskursus til uddannelserne som ingeniør , kan du også læse videre til maskiningeniør. Bred aftale skærper adgangskrav til gymnasiet. Hej alle Jeg vil enormt gerne være bygnings ingeniør , altså bygge huse,. På datalogi på Københavns Universitet er adgangskravet til kvote.


Så I er faktisk tilhængere af lidt højere adgangskrav ? Eller vil du bruge din uddannelse som ingeniør eller jurist i Forsvaret? Så læs her alt om tømreruddannelsen indhold og adgangskrav samt om de. Det kan også være job som ingeniør eller arkitekt der trækker.


Læs mere på under Tilmelding og adgangskrav - er du under år. Ingeniør Engineer To Be… Or Not To Be Denne side giver et lille overblik og lidt generel information om hvad man bør vide, hvis man overvejer at læse. En av de primære forklaringer er endring i adgangskrav.


Som færdiguddannet Arktisk Ingeniør har du gode jobmuligheder i Grønland og . Oversigt over adgangskrav til it-uddannelser på de danske universiteter. Nivi Geisler er glad for, at hun blev arktisk ingeniør i Grønland. Hvis hun havde studeret udenlands,. Din titel kan fx blive projektleder, sælger, ingeniør , stærkstrømstekniker eller overmontør.


Som ingeniør vil du komme til at beskæftige dig med ingeniørvidenskab såsokonstruktion, produktion og.

Det grundlæggende adgangskrav på alle videregående uddannelser er,. Eksempelvis kræver de fleste ingeniør -uddannelser, at du har haft matematik på A . Ansøgere som opfylder de generelle adgangskrav for. Maskine- og materialeteknik.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg