söndag 17 december 2017

Tv2 fyn ærø

El-færgen Ellen udsættes igen. Juli blev en måned der meget vel vil indgå i historiebøgerne på Ærø. Du kan afmelde igennem nyhedsbrevet.


På Folkemødet på Bornholm har et af temaerne være fraflytningen fra land til by. Familier overlevede græske skovbrande: - Urealistisk, at vi er her alle sammen.

På Ærø betyder manglende politi omfattende spritkørsel. Kommunen vil nu bekæmpe problemet på øen. Den lokale virksomhed Ærø Specialiteter har fået. Beredskabet på Ærø skal tænke på deres ressurcer, når de slukker.


Navnet Route er for mange synonymt med en tur tværs over USA, men nu er det også et ultraløb på Ærø. I dag blev Route nemlig afholdt . Det betyder, at den nye færge til en hurtig overfart på ruten mellem Marstal Havn på Ærø og Rudkøbing Havn på Langeland bliver en realitet, . Københavnere skal lokkes til Ærø.

Det er tilbuddet fra Ærø kommune. Konstituering: S, V, SF og Ærøs Fremtid. Her kan du få overblikket over valgkampen på Ærø.


Gennem hele valgkampen samler vi overblikket over store og små valgnyheder fra Ærø i denne liveblog. En voldsom eksplosion rystede i dag Søby skibsværft på Ærø. Men der var heldigvis kun tale om en fingeret ulykke. Politik på spil: Forældrene. På havnen i Marstal står min kollega Siw Wigh Steffensen lige nu klar med nogle af de mennesker der kender Søren Lyngbjørn fra Ærø.


Anders Johhansson fra de konservative og Jørgen Otto Jørgensen fra Socialdemokraterne - begge borgmesterkandidater på Ærø - er gæster hos Lotte. Hele par fra hele verden bliver gift på Ærø fredag. Det bliver at mærke flere forskellige steder . Hun er undervejs i op til femten timer om dagen og én af livsnerverne til Ærø.


Fregat på sjældent besøg på Ærø. Alle partier og listers spidskandidater har meldt sig klar, når TVFyn mandag den 6. Få den seneste vejrudsigt for vejret i Ærø med prognoser for de næste timer eller kommende døgn fra TV Vejret. Med på et udvalg af øerne er også TVFyn , som retur på farbar havn sender.

En ældre mand blev lørdag genoplivet efter en ulykke ud for Urehoved på Ærø. A majority of the Ærø council voted on Monday that one of the ferries on the route between Svendborg. EU-støtte til eldrevne færger. På Fyn, Langeland og Ærø har vi mange havørreder: Nogle er små og andre er store. TVFyn har lavet et nyhedsindslag om emnet, som sendtes lørdag d. Benny Weber, til TVFyn , da færgen kom til Ærø fra det polske værft i . Fyn, Ærø og Langeland og en række forladte holme langs Fyns kyster.


Se indslag på TVFyn om Rylens sejlads til forladt fynske holme:. Se klip fra TVFyn med Helle HER. Kære støtter af udvikling af filmprojekt : ASYLDRENGENE fra ÆRØ. Jeres støtte var afgørende for .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg