torsdag 14 december 2017

Betonglasyr

Används lämpligen i källare, garage, lagerlokaler. Tränger ner i betongen och ger en dammfri, slät, slitstark, fuktgenomsläpplig och elastisk yta. Motverkar uppkomsten av krympsprickor vid . Jag använde betonglasyr från Biltema i min förra källare, vilket gav en riktigt bra yta som var lättstädad. Nackdelen är att det är ganska halt, .

Lämplig behandling av betonggolv i garage? Den nya betongytan är slitstarkt, . En instruktionsfilm som visar hur enkelt det är att skydda betonggolvet med betonglasyr EFC 800. Betong är ett av världens viktigaste byggmaterial. Vår ETC betonglasyr är en tranparent och genomsläpplig akrylatbeläggning.


Den är lämplig för att skydda ytor av betong, gips eller sten mot föroreningar och . Egnet til kjellere, garasjer, lagerlokaler og. Medan vattenglas är till för att få betong att härda fortare vid exempelvis kallt väder .

Mer information om varumärket BETONGLASYR EFC 80 registrerat i klasserna 1hittar du här. Betonglasyr gör ju bara ytan blank och enklare att hålla rent. Sortera efter: Relevans, Nyhet, A-Ö, Pris, Betyg. Tryck här för att även visa produkter utan bilder.


Gå till produktenHitta liknande produkter. Istället för att måla de prefabricerade betongelementen användes en betonglasyr så att djup och materialitet i betongens yta lyser igenom. AkzoNobel Group of Companies. Natriumsilikat Strukturformel. På denna sida kan du hitta webbplatser med anknytning till betonglasyr.


Söker du billiga byggvaror i Östersund har du kommit rätt. På Byggmax hittar du allt du behöver till ditt byggprojekt – till riktigt låga priser. KEIM och betong – mineraliskt skydd av mineraliska byggmatreal. Här finns svar på de vanligaste frågorna vi får.


Cloetta Center, Sveriges tredje största evenemangsarena valde att använda betonglasyr EFC 800. Till vänster: rödpigmenterad betonglasyr EFC 80 och till. Jag ska måla mitt garage (golv och väggar) och nu undrar jag om någon testat Biltemas eller Julas golvfärg?

Appliceras med mjuk borste eller roller. Vid större ytor kan lågtryckssprutning rekommenderas. För att uppnå bästa resultat bör golvet behandlas ggr.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg