torsdag 28 december 2017

Spotlights tak

Spotlights för flexibel inomhusbelysning. Fördelen med utanpåliggande spotlights är att de kan användas både som. Tak spotlight mini LED Vit.


Klassiska spotlights som passar lika bra i vardagsrummet som i badrummet. Downlights går även under namnen spotlights , tak spottar, spottar, takspotlights, down lights och . Här hittar du vårt stora sortiment av spotligths för både tak och väggar.

Välj mellan spotlights från flera kända varumärken som Paulmann, Oriva, Maxel, Nordlux . Beställ din takspotlight på ELON. När man väljer spotlights för infällnad i tak finns ett par regler att ta hänsyn till. Främst är det avstånd till brännbart material samt hur mycket utrymme armaturen.


Det sker en stor ökning av användandet av LED och allt fler spotlights sätts idag med LED-ljuskällan. Detta på grund av att fördelarna med LED är påtagliga, . Med riktbara spotlights bestämmer du själv vad i rummet som du vill belysa. Framhäv någon del i inredningen, tex en tavelvägg eller en mönstrad tapet.


Stora tak downlights och infällda spotlights för allmänbelysning.

Startsetet är utbyggbart med upp till spotlights. Monteras i fönstersmyg eller tak och ger sn. Här har vi samlat alla typer av spotlights och downlights så du kan skapa exakt det ljus du vill ha i. Att inreda med ljus från golv till tak gör bostaden till både trevli. Belysningstyp (kategorisering), Tak - spotlights. Energieffektivitetsklass, beroende på lampa.


Vi utvecklar och säljer LED-belysning, spotlights , downlights, dimmers och drivdon. Takspotter har flere justerbare spotter som er ideelt i mindre rom, hvor du ønsker å rette lyset mot flere punkter. Kolla in vårt stora sortiment av spotlights för tak och belysning för ditt hem. Jag sitter och försöker beräkna på ett ungefär hur många spotlights som.


Köp din LED spotlight hos oss. Grid LED- spotlight för 3-fasskena. Multifunktionella och snygga takspotlights som finns i olika storlekar, färger och stilar i både metall, koppar och aluminium. Badrumsbelysning placerat med infällda spotlights i taket.


Vi har det största sortimentet! De kan ibland gömmas i tak eller i ett skåp, men ibland ger det ett fult intryck.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg