onsdag 20 december 2017

Biltvätt stockholm city

Du hittar oss i Citygaraget under Åhlens city på Mästersamuelsgatan 61. Välkommen önskar Petter Ewers med personal. WD Carwash driver tio stycken Gör- Det-Själv biltvättar i Stockholm , Norrköping och Enköping. Vi har över 2biltvättar runt om i landet.


Hos oss får du inte bara en.

Biltvätt -tvätta bilen på din närmaste station. Vi är experter på bilvård och mycket välrenommerade, dessutom utför vi bilrekond och full däckservice! Vår biltvätt finns i garaget Parkaden på plan och där får du den allra bästa typen av kvalitet och den mest prisvärda biltvätten och . Vi erbjuder även högtryckstvätt och bilvård.


Jag har precis köpt en bil för en vecka sedan och snart är det tid för mig att tvätta den. Jag tar helst handtvätt före . Vad kan vi hjälpa dig med idag? Soft Tech Bilvårdsgruppen arbetar för långvariga relationer och riktigt nöjda kunder, vi hoppas att du vill bli en av dom!

På plats i varje anläggning erbjuder vi biltvätt , rekonditionering och däckbyte samt däckförvaring. En biltvätt hemma på garageuppfarten kan orsaka utsläpp av kemikalier som är skadliga för miljön. Ecoshine i Stockholms län erbjuda . När du skall tvätta bilen är det därför bra om . Företaget startades -och ligger under Åhlens city. Världens enklaste biltvätt som dessutom är miljövänlig.


Oavsett om din bil är stor eller liten, . Bilvård är mer än ett yrke för oss, det är en passion. Se kontaktuppgifter, adress, karta, vägbeskrivning, telefonnummer, öppettider, m. Företagsinformation för city biltvätt i Sverige med adresser, telefonnummer,. Gör något extra och genomgå en billig biltvätt Stockholm istället för en vanlig biltvätt.


Vi rengör din bil grundligt på in- och utsida. Bilen får ett rejält lyft och varje. Boka tid här eller i vår app.


Passa på att shoppa medan vi handtvättar och polerar din bil både invändigt och utvändigt. Verksamhetsbeskrivning Reparerar bilar, biltvätt , rekonditionering och däckbyte. Ditec Center Upplands Väsby.

Miljövänliga biltvätten som kommer till dig – när det passar dig! Välj in- eller utvändig tvätt eller båda från EcoSteaMobil – eller tillfällen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg