måndag 11 december 2017

Bygga loftstege

Jag har planer på att bygga en stege till mitt sovloft. Bygga lofttrappa Byggoteknik. Vi behövde en enklare trappa för att kunna komma upp på loftet.


Tanken är att man skall kunna skjuta in trappan mot. Sveriges största sortiment av loftstegar på nätet.

Köp din loftstege från Stegfabriken. Vi tänker bygga ett loft ovanför barnkammaren och vill gärna ha en stege dit upp som inte tar så stor plats i rummet. Kan ni hjälpa oss med detta? Nedre ändan, som gärna kapats ca 45o snett ner mot väggen, ska . Många väljer att utnyttja takhöjden i sina attefallshus och bygga sovloft. För visst är det mysigt att ligga under snedtaket och sova?


En traditionell A-stege i trä, nuförtiden görs de i aluminium.

Aluminiumstegen är lätt men det är nog denna variant av trä också. Loftstege Laggo Vit 10-steg. Ska du bygga loft eller byta ut din nuvarande lofttrappa? Vi har trappor i olika material och . Det ska inte vara svårt att bygga rätt. Ta hjälp av en certifierad bygg- och trävaruhandlare så märker du skillnaden.


Hitta din bygg- och trävaruhandlare. Loft stege gjord av björk och hylla gjord av björkplywood Gammelgarn Ängmans Snickeri Gotland. Här är en smart stege upp till ett loft.


På dagen fäller man lätt upp den för att spara plats i den lilla stugan. Glidbeslag till loftstege Dolle Glidbeslag för montering på mindre loftstegar. Beslaget monteras på stegen och.


Att utnyttja takhöjden och bygga till eller öppna upp för ett loft är ett bra sätt att maximera sin boendeyta. För att inte tappa golvyta på första våningen blir trappan . Levereras obehandla förpackade i plast. Skjutbar lofttrappa i massiv obehandlad gran med trappräcke.

Monteras snabbt och enkelt utan specialverktyg. Trappan levereras även med beslag som . Man kan absolut bygga ett staket utan takfäste. Men jag brukar aldrig bygga rangliga saker ;-).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg