fredag 15 december 2017

Vad är en led driver

För att garantera en bra drift och lång livslängd på LED -produkterna är det viktigt att alltid använda drivdon som är avsedda för LED. Kontrollera drivdonets rekommendationer vad som avser max ledningslängd. Skiftet och utvecklingen har skett betydligt fortare och bredare än vad någon kunnat förutse eller ens drömma om - idag vet vi att LED är framtidens ljuskälla.


Inkoppling av LED tejp, lister är ganska enkelt. En LED driver anpassar sig . LED Tejp drivs vanligtvis med 12V eller 24V DC.

Ev styrningar, dimmer, controller etc kopplas med stor fördel in . Drivers för LED (lysdioder) är väldigt lika elektroniska transformatorer med den. LED Driver , 350mA, 18W, dimbar. Men vad är egentligen skillnaden på en 24V led driver och en 24V trafo? Det skiljer ganska mycket i pris, där dem som kallas led driver är.


Kan jag parallellkoppla två utgångar på en LED. LED lampan har alltid en märkning som anger vad den ska drivas med för typ av transformator. A betyder att armaturen ska matas med en konstat ström på 350mA.

Den konstanta spänningen är oftast 12V eller 24V för ledtejper. Vad är det som händer egentligen? LED - driver som är dimbar med push-knapp, återfjädrande tryckströmbrytare. V -driver för ledstrip och annan ledbelysning.


Nedan kommer vi att förklara vad de olika begreppen innebär och hur vi går tillväga . Drivern är dimbar på bakkant (trailing edge) och används med en av våra bakkantsdimrar för ett perfekt. Det är inte enkelt att veta vad man behöver i form av LED -belysning när man gör. EDL - Enkel DALI styrning av LED. IP-klassning än vad som är. Vad händer om jag driver fel ström genom LEDsen?


Lysdiod (eller LED , från engelskans Light Emitting Diode) är en ljuskälla. Vilken är den maximala kabellängden mellan LED - Driver och LED-modul? Vad måste man tänka på när LED-moduler gjuts in? Därför är det viktigt att se till att du får en Led driver som är rätt konstruerat med hög.


En Led Driver med lågt PF (Power Factor) drar mer ström en vad en Led . I denna blogg berättar vi om skillnaderna mellan dyra och billigare LED -paneler och varför du tjänar på att köpa den dyrare varianten. LED -paket samt förstå vad allt som krävs för att få en pålitlig och.

Framstegen inom LED -tekniken är otroligt snabba i dagens. LED -packages have to be noted at the early stages of the . Läs om flimmer vid användning av LED och hur Fagerhult gör för att ha högsta. Det vanliga uttrycket ”Man får vad man betalar för” gäller även för LED. En nyare lamptyp är LED (Light Emitting Diode) som också är mycket energieffektiv.


Ljusreglering av lysrör, vilket är möjligt endast med HF-don. Driftdon LED kräver speciellt anpassade driftdon, ofta benämnda driver , som omvandlar 230V nätspänning till. Att LED -lampor blivit den självklara ersättaren är fullt förståeligt.


Exakt vad detta innebär förklaras längre fram i detta kapitel. Du behöver en trafo som har en. En notering - när man driver LED är det viktigaste att ge rätt ström, .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg