fredag 22 december 2017

Längd på skruv

Här följer några generella rå tips och alternativ på skruv sortiment vid val av skruv i trästomme. Längd : Tumregel: dubbla längden av det man ska skruva fast. Vilken längd ska en skruv ha? En tumregel är att skruven skall vara dubbelt så lång som det material du skall fästa om det gäller trä.


Osäker på vilken skruv du skall använda Vill du ha rekommendationer?

Val av skruv avgörs alltid beroende av vilket material som skall fästas och vad det ska fästas i. Virkets tjocklek Skruvlängd. Kortast möjliga längd på pluggar och skruvar ? Ladda ned beskrivning Ladda ned byggbeskrivning. Välj din närmaste bygghandlare för . Välj längd på skruv beroende på trallvirkets tjocklek.


Gänga: Delgängad: skruvstammen närmast huvudet ogäng-.

SPÅNSKIVESKRUV MED BORRSPETS. För montage av spånskivor samt list och sockel mot stålregel. I golvspånskivor bör skruvar. Sexkantskalle används på bult och skruvar. Beteckning, Regelstomme, Skivtyp, Längd mm.


Skruv med borrspets, bandad Gyproc QM-SBW Quick. Används fel skruv så kan skivan skadas (om den ens klarar av att monteras). Den nedre gängans längd är anpassad för att kunna.


De kräver dock olika typer av skruv och pluggar för att det som fästs i väggen ska. Skruvens längd ska vara lika med pluggens längd plus tjockleken på det . I ESSVEs huvudkatalog hittar du tusentals produkter inom skruv , spik och. Köp Skruv mm insex rostfri, valfri längd - Gängans storlek: 6mm Insexformat huvud. Med rätt plugg och skruv går det i princip lika bra att fästa i porösa material. Monteringsanvisning: Kan användas till de flesta maskiner med skruvmagasin.


Ställ in magasinet för rätt längd av skruv. Greppa maskinen med pekfingret högt .

Upphängning förkromad till fotogenlampor längd med skruv mm. Om dessa används på vår aluminiumlist så behöver skruvarna slipas till i liständen. Artikelnr: srsv1Kategori: Vattenavrinning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg