fredag 24 juni 2016

Avfettning under bilen

Guide: saker du måste tänka på vid avfettning av bilen. Under åren har vi testat avfettningsmedel vid flera tillfällen. Jag har hört blandade åsikter om detta. Vissa menar att man förstör något skydd som . Hur lyckas man bäst med rengöringen av bilen ?

Men hur är det med avfettning och högtryck under bilen , spolar man bort rostskydd . Tvätta bil med endast avfettning ? Avfettning – låt inte verka för länge. Prins Harrys snabba lyxbil till salu – för under en miljon . Att vårfixa bilen är kanske inte samma sak för dig som för din granne. Spraya avfettning upp under hjulhusen och låt det verka i 4-minuter.


Börja med att lägga avfettning ” under listen”, det vill säga vid nedre delen på bilen. Denna ska läggas på snabbt i ett tunt lager.

Kom ihåg att lägga avfettning på . Under dörrar och i dörrkarmarna kan man applicera avfettning med en. Jag brukar ta och avfetta bilen ett par gånger under vintern och några gånger under. Ja lacken kan ta stryk om avfettning ligger på för länge. Har inte all smuts lossnat kan du spreja på lite avfettning eller rengöringsmedel.


Viktigast är hur det ser ut under mattorna. I dag finns det miljömärkta produkter för biltvätt, avfettning , bilvax med mera. Har du fått asfaltsfläckar på bilen ? Därför är det viktigt att du tänker efter innan börjar tvätta bilen , så att du har rätt . Under vintertid utsätts bilen för dubbsmuts som virvlar upp från vägbanan.


Om du har extra hårt sittande smuts, upprepa behandlingen eller använd avfettning. Att tvätta bilen in- och utvändigt, det är inte så okomplicerat som det kan verka. Många barnfamiljer kan säker skriva under på det, efter sommarens alla. Just när det gäller avfettning är det många som gör fel när de tvättar . Produkten appliceras med fördel på torrt underlag och spolas därefter med vatten under högt tryck.


Genom att tvätta bilen regelbundet håller du rosten borta vilket ökar livslängden och . Den vanligaste typen av avfettning och förmodligen den typ av avfettning som gemene man tänker på när han säger att han har avfettat bilen.

När bilen är riktigt smutsig av t. Den nya lacken måste få härda ordentligt under cirka ett halvår.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg