tisdag 21 juni 2016

Spik till spikpistol bauhaus

Tillbehöret för din spikpistol. Dessa spik är framtagna för Craftomats spikpistoler. Till din spikpistol behöver du bandad spik. BAUHAUS har ett brett utbud av dyckert, pappspik, trådspik med flera i både rakt och runt utförande.


Rustik spik , utmärkt där du vill ha en dekorativ detalj!

Spik till konstruktioner ute. Har du en spikpistol finns alla typer av spik till din spikpistol också för en . Kraftfull proffsspikpistol för upp till mm spik. Gör ditt projekt enklare, roligare och snabbare att slutföra med en spikpistol från.


För tillfället har vi en fördröjd leveranstid på större gods (partigods) t. Storpack med spik Idealiska att använda för fastsättning av textilier, kuddar. Lägesväljare för serie- eller enke. För passande spikpistol , se tillbehör.

Lång spik till ordentliga lister. Praktiskt tillbehör för kompressorn. Klarar både platta trådklammer och stålstift och är utrustat med ett gummerat handtag för optimal hantering. Professionell spikpistol med kombimagasin Med denna pistol kan du skjuta dyckert och klammer med . En högkvalitativ och stabil spikpistol för både hushåll och mer professionelt bruk.


Bra slagkraft, men driver inte spik ända in till träet,2-mm utanför ytan, kör . Spikpistol för effektivt och intensivt arbete. Stor förpackning spik till lister. Använd denna spikpistol för spikning av invändiga dörr- och fönsterlister, golv-,. Används inomhus för dold spikning av färdigmålade lister, foder mm. Teknisk information Mått: 50X0 . Kamma varmgalvaniserad rundbandad spik com används för inom- som utomhusapplikationer och ger.


Upp till spikar per minut och 7pe. SPIK RAPID BANDAD ° 63X8MM. Två inställningar - serie eller enkel, låg spik indikator, avfyras ej om . G-Borstlös spikpistol som klarar upp till 1spikar per minut och.

Ramirent erbjuder utbildning för spik - och bultpistoler. Pintos- spik presenteras på nytt sätt. Spikhuvudet sjunker in i materialet. Bauhaus spikpistol som heter Airy, är bättre än Biltemas. Det är den modellen som tar spik från 50mm till 100mm.


Kan man köpa till en trådspikspistol till denna kompressor, tro? Visst är det möjligt, men hur roligt är det att vänta sekunder mellan varje spik ? Glöm inte spiken På hyllan i varuhusen hittar du passande spik och dyckert till verktygen. Snabbt, enkelt och till ett bra pris.


Hos oss hittar du ett mycket stort utbud av olika spiksorter. Vi har bland annat dyckert för både inom- och .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg