torsdag 23 juni 2016

Lägga trägolv på plastmatta

Här är lite att göra vilket är super kul! Men nu när jag ska lägga golv i . Ta bort plastmatta innan man lägger parkettgolv? Kan man lägga trägolv direkt på plastgolv? Lägga klickgolv på plastmatta ? Du kan lägga nytt golv på alla möjliga underlag – som PVC, linoleum, klinker och trä, betongplatta eller plastmatta – bara underlaget är torrt .

En komplett guide i hur du själv lägger trägolv. Läs om hur du väljer golvtyp, dimensioner, planering och läggning och allt annat du behöver tänka på. Ett massivt trägolv från Moelven är enkelt att lägga. Beroende på underlag kan det skruvas eller limmas.


För att slutresultatet skall bli bra är det viktigt att . Ska du lägga en plastmatta på ett trägolv eller betonggolv fordras en del underarbete. Ett alltför mjukt underlag till exempel en heltäckningsmatta måste du ta . När du ska lägga in ditt nya golv måste du börja med att titta på underlaget. Hur ser det befintliga golvet ut?

Består underlaget av en betongplatta, trägolv , matta,. Det plastgolv som är allra enklast att lägga på egen hand är vinylgolv med klicksystem. Såhär gör du för att det skall bli rätt!


Men även du som amatör kan lägga golv – både snabbt och enkelt. Jag hjälpte morsan med att lägga klickgolv på hennes befintliga plastmatta. På vilket sätt var vi dumma som inte la papp under? Köket behövde ett nytt golv och valet blev att lägga in ett klickgolv.


Innan det så ska vi emellertid påpeka att det är skillnad på golv och golv och att man måste se till vilket golv man har innan man börjar lägga en plastmatta. Plastmatta som ytskikt i badrum fungerar också som tätskikt, under. Montera plastmatta i våtutrymme. Nu är det dags för att lägga parkettgolvet, Magnus ger lite tips på hur man gör. Moelvens trägolv ska läggas på olika sätt beroende på underlag och förutsättningar.


Har du funderingar på hur du ska lägga ditt golv ? Här hittar du frågor och svar på frågor vi ofta får om våra produkter och annat. Måste jag slita upp befintligt golv och lägga nytt eller räcker det om jag. Det ligger redan nu en gammal plastmatta i hans rum, skulle jag göra . Plastgolv eller plastmatta är ett hållbart, vattentåligt och ljuddämpande golv.


Väljer du att lägga en plastmatta kan du i stort sett få vilken karaktär, nyans du själva . Har du gott om tid och är händig kan du lägga golv själv utan problem.

Och skulle det vara ett supertrasigt golv under ja då måste man ju bygga upp ett rakt underlag för att lägga ett nytt golv.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg