torsdag 30 juni 2016

Sänka vattennivå pool

Snart dags att stänga ner poolen inför vintern och funderar på hur jag ska sänka vattennivån på smidigaste sättet. Borde det inte gå att koppla . Vattennivå vid vinterstängning. Hur tätar jag breddavloppet utan att behöva sänka vattennivån. Sänka vatten nivå inför vinter -JoF -Hur?


Har precis flyttat in i huset och på tomten har vi en 45mpool med duk.

Har förstått att jag måste sänka vattennivån i poolen , vilket jag får ha . Så här förbereder du poolen inför vintern. Undervattenslampan får sitta kvar, om du inte sänkt vattennivån så långt att glaset riskerar att . Töm poolen delvis på vatten. Har du jet-stream ska vattennivån sänkas under den och poolens väggar måste . Stänga poolen för vintern – Vinterstängning.


Vi kan hjälpa till med säsongsstart och vinterstängning av er pool ! Fyll poolen tills att vattennivån ligger i centrum av bräddavloppets öppning. Vår poolstomme klarar av att frysa.

Viktigt att tänka på är att dränera all utrustning . På hösten är det dags att förbereda poolen inför sin vintervila. Här handlar det i första hand om att sänka vattennivån i poolen. Här hittar du svar på de flesta frågeställningar kring pool och skötsel.


Sänk vattennivån lite och rengör exempelvis med Astrals Poolrengöring eller pröva . Det fanns då tydligen rätt mycket löv i poolen men ägaren lovade att ta. Felaktigt pH-värde och hög vattentemperatur i poolen under en längre tid kan även påverka poolduken. Långtidsklor har en tendens att sänka pH-värdet ). Höj först vattennivån maximalt i poolen , justera sedan pH-värdet till 2-6. En enkel vägledning och de produkter du behöver för att stänga av poolen.


VARNING: Använd aldrig pumpen när det badas i poolen. Efter att pumpen tagits bort låt slangen från bräddavloppet vara fri så att regnvatten kan dräneras. Vattnet leds direkt till sandfilterpumpens . Om man har ett pooltak kan man även övervintra poolen med allt vatten i. Sänker vattennivån och förbereder utrustningen för övervintring. På motsatt sida av poolen byggde vi en överbyggd lounge som har en.


Efter att du har monterat färdig poolen , följ nedanstående instruktioner för att hålla.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg