onsdag 22 juni 2016

Måla tryckimpregnerat golv

Vill du sen måla ditt bygge så går det utmärkt. Ett tryckimpregnerat trä kan ytbehandlas på precis samma sätt som vanligt trä. Jag vet att frågan finns på en del trådar på forumet redan, men svaren är (som vanligt) spretiga. I det här fallet är det tryckta 95xstolpar.


Tryckimpregnerad trall i isolerat uterum, ok eller. Sätta impregnerat golv i uterum och måla vitt?

Ett staket som håller längre. Trä är ett levande material som bryts ned av fukt och mikroorganismer och spricker av torka. När du sätter upp ditt trästaket är det . Vi har ett uterum i anslutning till vardagsrummet med ett golv av tryckimpregnerat trä.


Detta skulle vi vilja behandla eller måla på något sätt så . Jag funderar på om det blir bra att måla på golvet i uterummet med en ganska blank färg. Golvet är tryckimpregnerad trätrall. Det börjar nu gråna lite och vi skulle vilja måla staketet vitt men är osäker på vad som gäller för att måla på tryckt virke.


Kiselbehandling av tryckimpregnerat golv.

Så steg ett är att tvätta av golvet först, och till detta använder jag NITOR. Jag har för mig att man INTE skall måla tryckimpregnerat för att det skall vila några år innan det. Resultat - ett gråvitt, lite väderbitet golv.


Kanske har du ett slitet golv i behov av uppfräschning eller så är du helt enkelt ute efter något nytt? Att måla golv är ett snabbt sätt att ge ett rejält lyft till ett rum. Behandla tryckimpregnerat trä. Måla hellre en gång för mycket än en gång för lite. Terrasslasyr speciellt utvecklad för att lasera terrass, altan, staket och utemöbler i tryckimpregnerat trä.


Lär dig mer om lasering hos Beckers Färg. Ta hand om dina utemöbler, ge dem nytt liv genom att måla om dem. Detta gäller även nytt tryckimpregnerat trä, som kan behöva stå minst en säsong före . Avsedd för årlig behandling av allt slags obehandlat, tryckimpregnerat eller tidigare oljat. Har du tryckimpregnerat trä ska du vänta i minst en säsong innan du . Det behöver inte vara samma trädslag i stommen som i golvet , säger Martin Timell. De flesta köper ändå tryckimpregnerat trä i en grön nyans.


Trä kan skyddas på flera olika sätt, genom att doppas, bestrykas eller besprutas med impregneringsmedel. Jag har byggt en carport med tryckimpregnerade brädor. Träet är fortfarande mycket fuktigt.

När kan jag stryka på träskydd?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg