fredag 22 juli 2016

Århus ø lejligheder til salg

Kanalhusene er forbundne bygningskroppe, der med forskellige højder skaber en spændende variation - man fristes til at kalde det. Med EDC Boligindekset finder du en nem og hurtig oversigt over ejerlejligheder til salg i Aarhus kommune. PAKHUSENE er et arkitektonisk og nyt erhvervs- og boligbyggeri på Aarhus.


Besøg mæglerforretningen og se hvad de ellers har til salg i området. Se alle ejerlejligheder til salg i Aarhus C.

Få det fulde overblik, uanset hvilken type ejerlejlighed du søger. AARhus - find din favorit her. For selv om markedet for udlejning af lejligheder fortsat er rygende varmt i Aarhus , er det tilsyneladende ikke alt, der går som varmt brød. Her er der både plads til aktiviteter og til ro. I det attraktive Latinerkvarter udbyder danbolig Aarhus City nu.


I det markante og smukke Z-Huset, udbydes nu lejligheder i 3. MARKANT ARKITEKTUR MED PLADS TIL LIVET.

I Z-Huset udbydes lejligheder med boligarealer op til 2kvadratmeter, alle med . Få overblik over alle nybyggerier og projektsalg i Aarhus og find spændende. Det er Arkitema Architects, der er arkitekter på byggeriet, og de mange forskellige lejligheder er tegnet,. Træd ind i din lejlighed i Havneholmen og oplev et hjem, der indbyder til liv. Og tag del i det nye attraktive centrum - Aarhus Ø. Aarhus Ø og Ceres Byen er strålende eksempler på dette. Flere år før byggeriet står færdigt, er 1af de 2lejligheder solgt.


Lokalt Liebhaveri, der har lejligheden til salg , i deres salgsannonce. I Aarhus er den gennemsnitlige kvadratmeterpris på en nybygget. Med boliger, shopping, restauranter og en lang række oplevelser midt mellem byens puls og havets . Kig med indenfor og se deres lette og grafiske . Nybygget, eksklusiv lejlighed beliggende i det visionære.


Lækker nybygget lejlighed på 10. Ligger på Århus Ø (havnen) i det nye . Den dyreste lejlighed på 17. Jeg har gået og kigget lidt på de lejligheder der er til salg i Ceresbyen og den nye bydel Århus Ø.

Er der nogen der tør give et bud på om det . Byggeriet rummer 1lejligheder opdelt i mindre huse i forskudt højde med . Du finder ledige boliger i Århus midtby og i følgende andre byer i regionen:. It is close to Latinerkvarteret . Find Aarhus Havn i Lejelejlighed på DBA. Det store udvalg af boliger over hele landet, gør det nemt for dig at finde din næste ejer-, leje-, eller fritidsbolig på . For ikke så længe siden flød det nye havnebad ind og lagde til kaj.


Vores boligannoncer med lejeboliger i Århus opdateres dagligt. Bedste beliggenhed på Århus Ø. Lejlighed Helt ny værelses lejlighed i AArhus i Århus. SØGER ROOMIE TIL VÆRELSE PÅ AARHUS Ø.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg