torsdag 28 juli 2016

Kärcher dammsugare tillbehör

Stor sortering av kärcher tillbehör. Kärcher är ett globalt familjeföretag från Winnenden och världsledande inom rengöringsteknik. Kärchers originaltillbehör är den perfekta lösningen för speciella uppgifter såsom sandblästring med högtryckstvätt eller våra dammsugare mm. Fölg oss på: Quickparts i Danmark Quickparts i Norge.


Saknar man tillbehör eller en reservdel kan du alltid hitta det på Proshop. BORSTSET KÄRCHER TILL WD- DAMMSUGARE 2-PACK.

Borstar för Kärcher grovdammsugare! Detta set består av två sugborstar - en med hård borst och en. Köp dammsugare för företag och proffs. Våt- och torrsug WD Premium Kärcher. Köp Kärcher högtrycktvätt tillbehör hos Swedol AB - Attraktiva priser och branschledande kompetens med stor kunskap.


Dammsugarmunstycke, dammsugarslang, dammsugarpåsar, filter och mycket mer. Munstyckssats för alla NT- dammsugare med DN 35- tillbehör , inklusive fogmunstycke, möbelmunstycke och rundborste. K-rauta är en stolt återförsäljare av populära Kärcher.

Hos oss hittar du ett stort utbud av prisvärda fönstertvättar, högtryckstvättar och grovdammsugare. Ett urval av produkter inom Dammsugare och Tillbehör. Högfiltrerande dammsugarpåsar till Kärcher dammsugare. Nilfisk och Kärcher är några av de märken som finns i vårt sortiment, och du kan hitta allt från rygg- och . Vi har dammsugare som uppfyller dina önskemål. Passande Kärcherprodukter MV 4. Kärcher producerar utrustning och tillbehör för olika tvätt- och rengöringsjobb.


Högtryckstvättar, dammsugare , golvrengöringsutrustning, ångtvättar. Köp Fönsterputs- tillbehör Kärcher 2. Teleskopbart förlängningsset för. Dammsugare VC Premium från Kärcher är marknadens mest kompakta dammsugare ! Den är påslös och har en fantastisk sugkraft och ett inställbart . Komplettera ditt köp med dessa tillbehör. Stort sortiment av tillbehör , rengöringsmedel, borstar, slangar och annat för Kärcher högtryckstvätt - köp till bra pris online hos Järnia!


Samt Försäljning av tillbehör o reservdelar till dessa. Jag har upphört som serviceverkstad för Kärcher ni kan nå deras huvudkontor på tel . Köp i butik eller online på granngården. NYA DAMMSUGARPÅSAR KÄRCHER NT 3- NYPRIS 289:-.

Kirby dammsugare med tillbehör.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg