fredag 29 juli 2016

Badrum åland

Hos oss hittar du allt du behöver för att inreda badrummet. Vi har inspirationen för dig som renoverar, bygger nytt eller helt enkelt har tröttnat på ditt gamla kök eller badrum. Besök vår utställning eller boka en tid hos våra . Firma Per Emretsson är återförsäljare av Ballingslöv på Åland. Just nu har vi kampanj på kök, badrum och förvaring . Förhindra vattenskador med vattenfelsbrytare Se ditt badrum i smart 3D- ritning Montera utan hål i väggen! Fuskbyggare är Fukt Mögels bästa vänner!


Vårt motto är att sätta kunden i fokus. Vi gör allt för att snabbt hjälpa dig oavsett om det gäller större installationsprojekt eller när du bara önskar köpa en bit . Natur Miljö är en folkrörelse med 1medlemmar som verkar för naturglädje, välmående och bärkraft till hela Åland ! Passivhus Åland har gjort allt från att renovera hus till att bygga helt nya. I bilden här så har kunden en. Badrum kan se ut på en mängd olika sätt. Fastighetsmäklare på Åland ,Fastighetsförmedlare på Åalnd.


Huset är fint renoverat senast under 2000-talet med bl. Fräsch lägenhet om ca m² med badrum och kök i gott skick och med gångavstånd till centrum.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg