fredag 29 juli 2016

Måla ikea häftgrund

Jag bestämde mig för att använda häftgrund för att slippa slipa och jag kan säga att det . Beckers Häftgrund är en akrylatgrundfärg med extra bra vidhäftningsförmåga till hårda ickesugande underlag. Att måla om möbler snyggt är inte så lätt som många tror. Förutom färg och tålamo behövs en hel del kunskap.


Undrar om det går att måla om laminerade möbler.

Lägg ett lager Nordsjös häftgrund V. Sen kan du måla med vad du vill på det. Blanka, hårda ytor mattslipas. Måla om en MALM säng i ekfaner! På sugande underlag bör Original Häftgrund förtunnas med vatten.


Använd en roller eller fin pensel när du målar om dina möbler. Om möbeln aldrig har målats förut börjar du sedan med ett lager häftgrund.

Ikea -möbel du ska måla , eller någon annan med väldigt slät och glatt yta, använd en häftgrund först! Den gör att ytan du ska måla blir . Kan det vara aktuellt att använda någon häftgrund ? Här får du bra tips samt instruktioner om hur du kan måla och förnya köksluckorna i ditt kök. Grunda ytorna med Nordsjö Original Häftgrund Snickeri.


Lär dig hur du målar om möbler steg för steg. Grundmåla med Nordsjö Original Häftgrund Snickeri och spackla med Nordsjö Professional Snickerispackel. Tänk att lite färg och ett gäng tråkiga Billy-bokhyllor från Ikea kan bli så fint ihop! Använd Nordsjö Original Häftgrund först på hyllan så sitter färgen ännu bättre.


Vårt kök är ett gammalt IKEA -kök med Faktum-stommar, Ädel-luckor i. Färg (det gick åt cirka l), häftgrund (cirka l) och spackel ca 9kr. Här hittar du inspiration och inredningsidéer till ditt hem för häftgrund. Inga problem att måla IKEA :s möbler oavsett om de är av trä, melamin, laminat eller . Här får du tips och instruktioner om hur man målar om snickerier på rätt sätt.


Kan man måla om Ikeas lack-hyllor utan att slipa dessa? Dra på häftgrund för snickerier och sen två gånger med blank snickerifärg, själv .

Det är köpt på Ikea och har tre lådor. Jag undrar om du använde någon häftgrund innan det blev grått? Du behöver en häftgrund och en målarpensel.


Som ni vet så har jag målat om köksluckor från rosa till vitt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg