torsdag 21 juli 2016

Vinterstänga pool

Detta är en generell beskrivning för att vinterstänga poolen. Det är viktigt att du följer separata instruktioner som avser just din utrustning. Tips på hur ni skall gå till väga när er badsäsong är över.


Försäkra er om att er poolstomme klarar att vattnet fryser. Hur vinterstänger man en pool ?

Steg för steg guide hur du stänger din pool för vintern. När vintern kommer och kylgraderna börjar komma är det dags att stänga. På vintern när poolen inte används så ska den ” vinterstängas ” och täckas för.


Detta för att minimera risken för till exempel frysskador på . Allt du behöver tänka på när du vinterstänger din pool. Nu har första snön fallit och vintern är ett faktum. Om du ännu inte har börjat vinterstänga din pool är det hög tid att göra det.

Tacksam för tips om hur jag ska vinterstänga min nybyggda pool. Jag byggde en pool av betongblock som jag förankrat fast på en gjuten platta. Hej Sedan husköpet i somras så har vi pool och går alltså mot första vinterstängningen. Har läst folkpools poolvårdsguide, men förstår ändå . Nettopool säljer pool swimmingpool pooltillval och spaba kvalitetsprodukter till marknadens bästa priser. Vår poolstomme klarar av att frysa.


Vattnet kan behållas i poolen men vattennivån ska sänkas ner under inloppen. Viktigt att tänka på är att dränera all utrustning . Vi är redan inne i oktober och för många har poolsäsongen tagit slut för länge sedan, men att vinterstänga den återstår för många. FAQ: Tänk på detta när det är dags för vinterstängning av din pool från Svenska Poolfabriken. Efter du stängt av värmen till poolen ska du låta reningsverket fortsätta arbeta och se till att bibehålla klorhalten tills dess vattentemperaturen . När dygnsmedeltemperaturen ligger på ca plusgrader är det dags att stänga poolen. Det är då alger och mikroorganismer slutar växa.


Läs även separata instruktioner anpassade för Er utrustning. Poolen stängs av när vattentemperaturen . När poolen ska vinterbonas är det viktigt att det görs ordentligt, annars finns risk att den går sönder.

Syftet att är skydda poolen från . Här hittar du svar på de flesta frågeställningar kring pool och skötsel. Gör rent poolen noggrant med bottensugen. Vid behov skrubba väggen vid vattenlinjen för att smutsen inte ska missfärga liner. Vinsterstängning Pool Basic.


Rengörning av liner i vattenlinjen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg