onsdag 20 juli 2016

Gls priser

Hvis du sender fra en PakkeShop, afhænger prisen af størrelsen. Prisen for at sende en pakke via en GLS PakkeShop afhænger af pakkens størrelse. GLS leverer pålidelig pakkedistribution til virksomheder af alle størrelser og i alle brancher – nationalt og internationalt, business-to-business og . Spar penge på dine forsendelser og køb din porto online. I samarbejde med PostNor GLS og DAO3tilbyder GulogGratis. Aflever pakken i din nærmeste GLS pakkeshop.


GLS Pakkeshop er et billigt og effektivt produkt, hvis du vil sende pakker til private. Ovennævnte pris vil blive tillagt en indfortoldning i modtagerlandet, på nær . Uanset om du i forvejen har en fragtaftale med en transportør eller ej, kan. Et moderne, let og hurtigt system til klargøring af dine GLS pakker. Direkte integration af GLS i din ScanNet webshop.


Hurtig print af fragtlabels, Track Trace samt særligt fordelagtige priser med ScanNets GLS -integration. Jeg vil rigtig gerne høre fra webshopejerne, hvilke fragt-firmaer i bruger - og til hvilke priser ? Hvor leverer i pakkerne - kommer de .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg