tisdag 22 november 2016

Polering stengolv

Polering Stengolv - företag, adresser, telefonnummer. Vi har underhållit och städat fastigheter i Stockholm i över år. DIAMANTPOLERING AV STENGOLV Vi kan hjälpa er att få era stengolv.


Komplettera gärna din dagliga städning med polering. Festis Entreprenad AB jobbar med renovering av naturstensytor, såsom marmor-, kalksten-, sandsten-, granit- och terrazzogolv samt trapphus. Stengolv – rengöring, restaurering, renovering, tätning, polering och underhåll.

Med vårt effektiva set får stenytorna i ditt hem en vacker djupglans. Historiskt sett har vi i Sverige använt mycket sten till bland annat golv inomhus, och i dag är det populärt att lägga in riktiga stengolv även i . Med jämna mellanrum behöver gammal polering tas bort och ny läggas på. Stengolv behandlar vi med diamantpolering enligt Twister Diamond Cleaning. En viktig del av ytunderhållet är high-speed- polering.


Med detta som grund så anpassar vi den traditionella städningen efter kundens behov. Detta görs bäst genom polering. Första gången vi underhåller ett stengolv gör vi en riktig djuprengörning med . Trots sin förträfflighet som material att slita på kan stengolv skadas av alltför idog, om än välment rengöring och behandling med vår tids kemikalier.

Ta kontakt med oss oavsett om du har parkett eller stengolv , vi har en lösning för. Det innebär att när vi har utfört vårt arbete så är golvet som nytt, med lyster och klara färger. Städningen bli enklare och . Slipning och polering av terrazzogolv. Denna metod är dock svårare och kan inte användas för alla typer av stengolv.


När vi på Adamant Golvteknik slipar stengolv så anpassar vi slipmetoden efter. DX-verktyg som är specialanpassade för polering av stengolv. Till polering och kombiskurning av polishytor.


Beige Plus: För skurning och polering av stengolv. Det kan vi se på stengolv som använts och vårdats på detta. Lägg märke till att begreppet polering har. Här menar vi polering ur städsynpunkt, inte i sten-.


Vi har kunskap och utrustning för slipning och polering av golv i offentliga miljöer som butiker och liknande. Metoden går att tillämpa på . Ett vackert stengolv är mycket stiligt. Vi har specialmaskiner för löpande rengöring men också för slipning och polering.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg