torsdag 10 november 2016

Fästa bärlina i betonghålsten

Fästelement bärlina betonghålsten FATTAR INTE. Fästa altan i betonghålsten ? Tänkvärt är dock att vissa material som t. Betonghålsten - postad i Gör det själv: Hej Jag har äntligen börjat med biorummet, men av. Hur gör man för att fästa något i en sån vägg?

Rätt val av infästning för montering av bärlina. Oavsett vilken fasad du ska fästa bärlinan i, är det viktigt att se till att du förankrar i husets bärande del, t ex i regel. Att fästa bärlinor i tegelfasader som är bärande, går oftast utan. Byggmaterial med liten tryckstyrka är t. Med UX kan man fästa konsoller, lätta väggskåp, gardinskenor, golv- lister, lampor . När du skall fästa upp någonting på.


Vingar och 8-kantig hals förhindrar att pluggen roterar under. Essve erbjuder en lång rad produkter för infästning i alla olika material.

För att ditt montage ska bli så stabilt. Betong är det mest tacksamma materialet att fästa bärlinan i. Vid montage i hålsten ska fasadpluggen nå förbi första hålrummet i stenen. Vid infästning av golvregel i bärlina , dra skruven i cirka graders lutning från utsida bärlina mot. Dra skruven i cirka graders lutning nedåt från utsida bärlina mot golvregeln.


Använd dessa plugg när du ska fästa i tegel, sten, betong, murverk m m. På den gamla goda tiden hade man inga större problem att få upp sina hyllor, tavlor, väggklockor . Ankarskruven används ofta till att fästa järndetaljer i trä. Plugg och skruv är lämplig för genomsticksmontage i exempelvis stål eller trä för infästning i porösa murmaterial som betonghålsten , håltegel, lättbetong eller . Det jag ska göra är att fästa några reglar, som är 45mm tjocka, på en betongvägg. Har blivit tipsad att använda spikplugg.


Förväxla inte med hålsten , håltegel eller tegel. För snabb och stark förankring i betong, tegel, hålsten och håltegel. Ska bygga altan där jag sätter en inre bärlina på putsad tegelvägg. De olika längderna gör att det går att fästa allt från byggvinklar på mm till.


Tänkte fästa st väggskenor (denna) och sen 370mm.

I håltegel eller betonghålsten , se till att borra så djupt att pluggen når. ASSIvA mATERIAL använd dessa plugg när du ska fästa i tegel , sten, betong,. Betongskruv avsedd för snabb och enkel förankring i betong, tegel, hålsten och.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg