tisdag 15 november 2016

Ulykke motorvej e20

Senere opstod der endnu en ulykke på strækningen - og tre er alvorligt. En lastbil med anhænger er væltet på motorvej E20. Motorvejen var helt spærret, men er nu åben i begge retninger.


Tilmeld dig trafikinformation på din rute. Når du har fundet en rute, kan du tilmelde dig beskeder om det, der . Ved de tre større uheld på sønderjyske motorvej i formiddags var i alt fire lastvogne og personbiler involveret.

Fynske Motorvej stadig spærret i østlig retning pga. De to dræbte er to mænd fra . En motorcyklist er torsdag aften omkommet i en ulykke på Eved. Spøgelsesbilist er årsag til ulykke på motorvej. Dødsulykke på E: 42-årig bilist skal i grundlovsforhør. Ramt bagfra af bil: 41-årig motorcyklist dræbt i ulykke på motorvejen.


Væltet lastbil spærrede fynsk motorvej i begge retninger. Den fynske motorvej Eer spærret i begge retninger mellem.

Efter første ulykke skete der et følgeuheld i vestgående retning mellem afkørsel Aarup og Ejby. ESønderjyske Motorvej er spærret i begge retninger. Politiet går flittigt i egne fotofælder. Kun ét spor åbent efter ulykke på fynsk motorvej. Ulykke på motorvej ved Slagelse.


En 20-årig mand fra Sjællan mistede herredømmet over sin bil og påkørte en anden bilist – en bil ført af en 28-årig kvinde fra Odense. Rejsetiden på den fynske motorvej Evil være længere tirsdag. Efter ulykke på motorvej : Forvent kø og ekstra rejsetid. En trafikulykke har tirsdag formiddag resulteret i, at Motorvej Epå. At drømme om det tabte hjemland fører kun til ulykke og konflikt.


Stor ulykke på motorvej : Minister indblandet. Søren Pape (K) indblandet i stort sammenstød på E20. Dramatisk ulykke på E- motorvej – en man som stod bag sin bil, blev. Home Nyheder Tv: Lastbil og varevogn i ulykke på motorvej. Video thumbnail for Kæmpeuheld: Ehelt spærret på Fyn.


Tre timers kø: Motorvej spærret i begge retninger - lastbil i ulykke. En person er kvæstet i en stor ulykke på den fynske motorvej Eonsdag morgen.

Fire lastbiler og en varebil er involveret, og motorvejen er . Det er ikke muligt at tage Den Gamle Lillebæltsbro – den er lukket . Oprindelig artikel: Der er søndag eftermiddag sket et uheld på EVestmotorvejen ved Vemmedrup mod Køge. Vejdirektoratet oplyser, at man .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg