tisdag 15 november 2016

Skruva ihop två reglar

Jag har förstått att en stolpe av två reglar har bättre hållfasthet än en riktig stolpe med. Limma med pu lim och dra ihop det med skruv. Hur fogar jag ihop två 45xreglar i grader på. Skruva ihop regelstommen till carport?


Gör det själv har plockat ihop sina bästa knep för dig som ska fixa i huset. Om du ska skruva ihop två reglar eller liknande och du ska vara .

Kör man en 95-stolpe och drar bärlinan med 12-mm fransk skruv eller. Ett alternativ är två altaner i olika väderstreck. De spikas ihop av en mittbit x 70.


Spika, skruva eller använd balkskor för att fästa reglarna vid bärlinorna. Fäst sedan två horisontella reglar mellan stolparna. Konstruktionsexempel innehåller principlösningar med beskrivning av material, tekniska data, råd och anvisningar samt uppgift. Reglar sammanfogas vanligen med varmförzinkad trådspik, 4x1mm eller med träskruv, exempelvis x 80mm. Efter att du har lagt grunden till din altan med plintar är det dags att sätta reglar , även kallat bärlinorna.


Då kommer vi totalt att skruva bärlinan med st skruvar.

Innebär att avståndet från centrum till centrum mellan två reglar skall vara cm. Stolpar, reglar och staketspjälor av virke klass A. Vänd alla kapytor på stolpar och spjälor uppåt när du spikar ihop staketet. En stabil behållare får du av fyra trätrallar (× cm) och skruvar ihop dem som bilden på nästa sida visar. Två reglar i botten håller ihop konstruktionen. Var därför noggrann med att välja en rostfri skruv i en dimension som klarar att.


Placera nu två reglar på raderna med träklossar och skruva fast. Avståndet mellan reglarna ska. Duschenhetens träram ska fogas ihop med pianogångjärn. Fråga 4) Jag har även tänkt att fästa träregeln i väggens reglar.


Jag är ganska säker på att det är. Se till att få fast den i minst två reglar förutom övrig skruv. Till den här kommer man upp via två trappsteg – ett på sängfronten och ett. När du har lagt en stomme av reglar är det klokt att dra långa streck som du senare kan mäta från när brädorna.


Brädorna fästs med två skruvar i varje regel. Spika eller skruva ihop ramkonstruktionen med reglar. Underlaget är nu klart för trallvirket. Ett sådant däck flyter på sandbädden och kan röra .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg